Ready for a ride palette >Essence<

Toen ik het nieuwe Essence Cosmetics Ready for a ride eyeshadow palette zag werd ik eigenlijk gelijk blij. De verpakking is erg cute en vrolijk, maar ook de kleurtjes zijn gewoon helemaal heerlijk. Benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Essence Cosmetics – Ready for a ride eyeshadow palette

Ik had eigenlijk nog geen pers bericht ontvangen van het Ready for a ride eyeshadow palette. Het is dat ik deze toevallig op Flaconi zag toen ik de nieuwe Essence The Lion King en Catrice The Jungle Book collecties bekijk. Ik kocht deze ook eigenlijk gelijk omdat zowel de buitenkant van het palette als de binnenkant mij erg aanspraken. Bovendien is de verkoopprijs van €9,89 bij onder andere Boozyshop ook gewoon heel erg leuk en betaalbaar. Het palette bevat 18 pan oogschaduw met een aantal erg mooie nudes erin. Deze worden afgewisseld met een paar mooie frisse kleuren zoals paars, groen en geel.  Daarnaast is de afwisseling tussen mattes en shimmers ook weer erg goed verdeeld. So far is de eerste indruk in ieder geval erg positief!

 

Ready for a rideReady for a ride Ready for a rideReady for a ride Ready for a rideReady for a ride Ready for a rideReady for a ride

 

Swatches

De swatches van het palette zien er erg goed gepigmenteerd uit. Het zijn mooie zachte en frisse kleuren de combinatie paars en perzik is bijvoorbeeld erg mooi. Maar ook de groene shimmer en de gele matte springt er erg uit. Mijn eerste indruk was al heel erg goed maar na de swatches is deze indruk nog meer verbeterd. Ik heb gewoon helemaal zin om hier een frisse vrolijke lente look mee te gaan maken.

 

 

Make-up look

Voor mijne eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de drie matte paarse kleuren(rij 1 kleur 3 en 4, rij 2 kleur 3) en een roze kleur uit een ander Essence palette. Daarna heb ik eerst de cut crease gemaakt. De cut crease heb ik opgevuld met drie shimmers uit het palette (rij 2 kleur 6, rij 3 kleur 1 en rij 3 kleur 3. Het palette is super fijn om mee te werken. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en blenden super met mekaar. Over de shimmers ben ik ook heel erg tevreden! Ik heb zeker nog wat looks in gedachten met het palette!

 

 

Wat vind jij van het Essence Ready for a ride palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.