Real Techniques reusable eye shields/swabs

Ik gebruik regelmatig producten zoals eye shields en eye swabs tijdens het maken van mijn ooglooks. Ik zag dit herbruikbare setje van Real Techniques wat erg interessant is  voor de portemonnee en voor het milieu natuurlijk… Kom je gezellig  meelezen?

 

Real Techniques reusable eye shields/swabs

Het Real Techniques reusable eye shields/swabs set sprak mij erg aan omdat ik regelmatig deze producten gebruik. In dit geval zijn herbruikbare producten welke je na het reinigen dus gewoon keer op keer kunt blijven gebruiken. Zo hoef je bijvoorbeeld in plaats van elke look nieuwe producten te gebruiken pas elk jaar een nieuw herbruikbaar setje aan te schaffen. De eye patches zijn ideaal voor het vormen van een look vooral bij de buitenste ooghoek. Maar vooral is het fijn voor het voorkomen van fall out op je gezicht.

 

Real Techniques reusable Real Techniques reusableReal Techniques reusable

 

De wattenstaafjes uit het set zijn ideaal om te gebruiken wanneer je iets in je make-up moet aanpassen. Maar ik vind het zelf ideaal voor het maken van een cut crease. Per look gebruik ik wel ca 4 wattenstaafjes hiervoor wat ik nu dus met dit herbruikbare staafje kan oplossen.  Je koopt het setje nu bij de Boozyshop voor maar €9,95.

 

Real Techniques reusable Real Techniques reusableReal Techniques reusable

 

De producten zijn vegan en cruelty free en komen in een handig bewaardoosje welke ook nog eens makkelijk in je tas past. Wat mij betreft is dit zeker een aanbeveling!

 

 

Gebruik jij al reusable producten?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.