Red velvet cupcake eyeshadow palette Glamlite

Oeps foutje! De review van de Red Velvet cupcake eyeshadow palette kwam perongeluk al online terwijl deze niet af was. Mijn planning is deze maand iets door de war gelopen door een hersenschudding. Maar ik heb het weer rustig opgepakt en hoop nu weer bij te blijven! Vandaag dus de volledige review van het Glamlite eyeshadow palette. Kom je (weer) meelezen?

 

Red velvet cupcake eyeshadow palette

Het Red velvet cupcake eyeshadow palette is weer een prachtige aanvulling op de Glamlite cosmetics collectie. Ik heb inmiddels bijna alle palettes, waar ik nog steeds allemaal onwijs blij mee ben. Het nieuwe palette is een soort klein zusje van het cake eyeshadow palette welke in een soortgelijke verpakking zit. Daarom was ik eerst ook even verbaasd toen het zo een klein palette was vergeleken met het grotere cake palette. Maar dat is eigenlijk ook wel logisch gezien een cake natuurlijk ook in het echt een stuk groter is dan een cupcake… Het design ziet er weer super uit en de beweegbare sprinkles aan de voorkant blijven een leuke toevoeging. Het palette is te koop bij de Boozyshop voor €27,95.

 

Red velvet cupcakeRed velvet cupcake   Red velvet cupcakeRed velvet cupcake

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Cream Cheese, Buttery, Cake Mix, Cupcake Heaven, Sweet Kravings en Baked Goodies. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Dazzling, Confection, Red Velvet, Decadent, Kisses en Super Moist.

 

 

Make-Up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Super Moist (matte), Red Velvet (matte), Cupcake Heaven (matte) en Cream Cheese (shimmer). De pigmentatie is zoals je ook kunt zien echt weer waanzinnig! Ook is de oogschaduw erg gemakkelijk om te blenden en heeft het bijna tot geen fall out. Voor een eerste make-up look ben ik erg tevreden, maar ik hoop zeker nog veel meer mooie looks ermee te gaan maken.

 

Red velvet cupcakeRed velvet cupcake

 

Wat vind jij van het red velvet cupcake palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.