Een heerlijke nieuwe special edition is verkrijgbaar bij The Body Shop. Ben je nog niet helemaal klaar met de zomer? En heb je helemaal nog geen zin in de herfst welke al om de hoek kijkt? Dan is de Refreshing passionfruit collectie zeker iets voor jou! Kom je gezellig meelezen?

 

Refreshing passionfruit body yogurt

Ik ontving twee heerlijke producten uit een van de nieuwe The Body Shop collecties. Namelijk de special edition refreshing passionfruit. Een van deze twee producten is de heerlijke body yogurt. Een heerlijke frisse crème om je dagelijks na het douchen mee in te smeren. De body yoghurts staan erom bekend gemakkelijk te smeren, snel te drogen en tot wel 48 uur lang te hydrateren. Daarnaast heeft het net zoals een lekkere eetbare yogurt een heerlijke verfrissing erin.

De nieuwe Refreshing passionfruit collectie bevat onder andere passievruchtolie, amandelmelk (biologische community fair trade uit Spanje) en Shea butter (community fair trade uit Ghana). The Body Shop staat bekend om hun goede producten maar ook om al hun vernieuwde goede verpakkingen. Zo is deze gehele verpakking te recyclen bij het PMD plasticafval.

Een verpakking van 200 ml kost €12,- bij The Body Shop.

 

Refreshing Passionfruit Refreshing Passionfruit

 

Refreshing Passionfruit body scrub

De body scrub blijft een van mijn favoriete producten van The Body Shop. Ik gebruik het gehele jaar door graag een scrub (vooral voor het scheren). Maar deze heerlijke special edition van refreshing passionfruit is wel echt heerlijk voor de zomer. Een scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor wordt de huid ook gelijk gladder en zachter. Maar het oogt ook gelijk erg zonnig en fris. In de zomer is een scrub ook nog eens super om je tan mooi te houden!

De scrub is bij mij inmiddels al bijna leeg maar ik zou deze zeker zelf aanschaffen! Een pot van 250 ml kost €17,- bij The Body Shop.

 

Refreshing PassionfruitRefreshing Passionfruit

 

Wat is jouw favoriete collectie van The Body Shop?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: