Reign palette bPerfect Cosmetics

Het Reign eyeshadow palette van bPerfect Cosmetics is zo een palette waar een eerste blik voor mij genoeg was. Het palette heeft mij betoverd zowel van de buitenkant als de binnenkant! Zulke kleurrijke palettes halen mij altijd uit mijn comfort zone waar ik eigenlijk ook wel graag uitkom. Benieuwd wat voor moois ik hiermee kan maken? Kom dan gezellig meelezen…

 

Reign eyeshadow palette bPerfect cosmetics

Het Reign eyeshadow palette is een samenwerking van het merk bPerfect cosmetics en Makeup by Alinna. Zelf was ik met Alinna nog niet bekend maar DAMN wat een prachtige make-up looks maakt ze!! Het merk bPerfect cosmetics is bij de meeste wel bekend van de carnaval palettes. Deze palettes zijn mij altijd heel erg goed bevallen. En de kwaliteit van bPerfect cosmetics mag er dan ook zeker wel zijn. Het Reign palette bevat 30 pan oogschaduw en een ruime afwisseling tussen shimmers en mattes. Er zitten een hoop verschillende kleuren in en toch past het allemaal perfect bij mekaar! Het palette is ook bij de Boozyshop te koop en daar momenteel zelfs in de SALE! Zo kun je het palette nu aanschaffen voor maar liefst €32,95 ipv €42,95. Wat mij betreft is het zeker een aanrader! Bekijk hieronder maar de swatches en de eerste make-up look mee…

 

ReignReign ReignReign

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Glory, Majesty, Masala, Henna, Taj en Kingdom. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Antique, Parade, Ritual, Sultan, Feast en Ancient.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Heirloom, Bejeweled, Goddess, Proposal, Festive en Bloom. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Warrior, Empress, Sage, Peacock, Legend en Divine. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Prophecy, Jasmine, Sapphire, Royal, Sorcery en Kajal. Na de swatches ben ik eigenlijk alleen nog maar meer enthousiast over het Reign eyeshadow palette. So far so good!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Heirloom (matte), Sapphire (matte), Legend (matte), Kajal (matte) en Bejeweled (shimmer). De pigmentatie van de kleuren was gewoon bizar goed! Naast dat de pigmentatie goed was waren de kleuren ook gemakkelijk met mekaar te blenden. Ik probeer graag wat creatievere looks uit met zulke kleurrijke palettes. Het haalt me uit mijn comfort zone van de wat saaiere all matte blends.

 

ReignReign

 

Om de look daarna nog wat extra’s te geven had ik nog wat strass steentjes toegevoegd. Over beide versies ben ik eigenlijk wel heel erg tevreden. Maar ik ben vooral benieuwd welke variant jouw meer aanspreekt?

 

ReignReign 

 

Wat vind jij van het Reign palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.