In de DM drogerie kom ik regelmatig leuke producten tegen welke nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn, of zelfs helemaal niet naar Nederland komen. Helaas kon ik vorige keer niet meer de Nivea GLOW producten vinden dus kost ik twee andere Nivea reinigingsproducten ervoor in de ruil.

 

Reinigingsolie met kokosolie voor de normale huid

De eerste variant is voor de normale huid en bevat onder andere natuurlijke kokosolie vocht en vochtinbrengende werking. Je kunt deze reinigingsgel gebruiken om make-up te verwijderen, de huid te reinigen en de huid zacht te maken/houden. Je gebruikt het product door 1 tot 2 pompjes op droge handen te doen en vervolgens op je nog droge gezicht zachtjes in te masseren. Hierna maak je je handen vochtig waardoor de structuur veranderd naar een melkachtige substantie. Hierna kun je de reinigingsolie verwijderen met water en klaar.

 

reinigingsolie reinigingsolie

 

Reinigingsolie met macadamia olie voor de droge en gevoelig huid

De tweede variant is voor de droge en gevoelige huid. Ik heb dit product ook gekocht omdat ik ook weleens een droge huid heb en graag wilde weten welke van deze twee ik nou eigenlijk prettiger vind. Deze variant bevat onder onder macadamia olie voor een verzorgende werking. Persoonlijk vind ik de blauwe variant met kokosolie prettiger dan deze variant. Ondanks dat het voor de gevoelig huid is raakt mijn huid iets geïrriteerder van deze variant. Beide reinigingsoliën zijn te koop bij de DM Drogerie welke onder andere in Duitsland zit. De prijs is €4,95 per stuk wat een prima prijs is gezien je best lang met deze producten kunt doen.

 

reinigingsolie reinigingsolie

 

Welke producten gebruik jij om make-up te verwijderen?

7 Reacties

  1. Doekjes gebruik ik nooit meer op mijn gezicht die branden alleen maar en krijg een rood gezicht gebruik alleen doekjes voor swatches.

  2. Vroeger gebruikte ik echt altijd de Nicea doekjes tot ze het gingen veranderen sindsdien branden Nivea doekjes bij mij ik durf het echt niet meer aan, gebruik nu doekjes van de Appie met witte thee en 9 to 5 van lush voor de resten

  3. Ik gebruik altijd niveau voor mijn hele gezichtsverzorging. Als ik weer eens in Duitsland ben, ga ik voor deze kijken

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: