Beauty,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Reis peeling framboos, aloë vera & bosbes [Nivea]

Ik was onwijs benieuwd naar deze Reis peeling varianten van Nivea toen ik ze op Instagram zag. Het duurde helaas even voordat ik ze eindelijk in de winkel zag liggen maar gelijk nam ik ze alledrie mee. Ik heb elke variant voor 4 weken los van mekaar getest. Lees je mee?

 

Reis peeling Himbeere (frambozen)

Er zijn drie verschillende Reis peeling varianten uitgekomen van Nivea. Alledrie hebben een andere intensiteit. De eerste variant met Bio Himbeeren (frambozen) heeft als intensiteit 1/3 bolletjes. Het is een milde peeling welke ervoor zorgt dat afgestorven huidcellen verwijderd worden zonder de huid te irriteren. Je gebruikt de peeling door het licht in te masseren op een vochtige huid. Het product is geschikt om dagelijks te gebruiken en word geadviseerd voor de droge & gevoelige huid.

Ik heb de peeling zelf niet elke dag gebruikt maar om de dag zelfs met de lichtste intensiteit werkte dit al voldoende voor mijn huid.

 

Reis peelingReis peeling

 

Reis peeling Blaubeere (bosbessen)

Deze reis peeling met Bio Blaubeere (bosbessen) heeft als intensiteit 2/3 bolletjes en is middel intensief. Net als de bovenste variant zorgt het ervoor dat de afgestorven huidcellen verwijderd worden zonder de huid te irriteren. Maar deze variant wordt dan geadviseerd voor de normale huid. Mocht je voor deze variant kiezen wordt er ook aanbevolen om het niet meer dan 4 keer per week te gebruiken en dus niet elke dag zoals de roze variant.

Ik vond deze blauwe variant wel erg fijn in gebruik maar ik snap vanwege de intensiteit wel waarom deze aanbevolen wordt om minder te gebruiken. Wat mij wel gelijk al vanaf de eerste keer opviel is dat met verwijderen ook nog wat make-up resten mee kwamen. Ik gebruik overigens tijdens het verwijderen make-up remover pads (wasbare) waardoor dit duidelijk zichtbaar was).

De Nivea reis peeling producten bevatten geen micro plastic en kosten €6,95 per stuk (Prijs bij de DM Austria/Oostenrijk).

 

Reis peelingReis peeling

 

Reis peeling Aloe Vera

De laatste Reis peeling met Bio aloë vera is het meest intensief en heeft 3/3 bolletjes. Deze peeling is intensief en verwijderd mee eters en reinigt/verfijnt de poriën. Ook zorgt het ervoor dat overtollige oliën verwijderd worden voor matterend effect. Deze variant wordt aanbevolen voor de normale en gemengde huid. Bij deze variant wordt aanbevolen om het maximaal 3 keer per week te gebruiken. Ik heb deze peeling zelf maar 1 keer per week gebruikt omdat deze vrij intensief is. Belangrijk is om voor jezelf te kijken hoe vaak het beste werkt voor jou. Zolang je de maximale hoeveelheid van 3 keer per week maar niet overschrijdt.

 

Reis peelingReis peeling

 

Voor welke variant zou jij gaan?

3 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: