Het is eigenlijk alweer te lang geleden dat ik de twee toen nieuwe Reloaded palettes kocht Blackout en Jewelled. Inmiddels zijn er alweer vier nieuwe Reloaded palettes uit en is het voor mij weer eens een wijze les sneller te reviewen haha. De komende tijd zullen er dus meer oogschaduw palettes reviews gepost worden dan normaal. De eerste review gaat over het Reloaded blackout palette, lees je mee?

 

Reloaded palette Blackout

Ik vind de Reloaded palette altijd palettes welke gebruikt kunnen worden door zowel beginners als door pro’s. De palettes zijn betaalbaar €4,95 per stuk. Makkelijk te koop, tegenwoordig ook bij de Kruidvat en Trekpleister. Of gewoon online bij bijvoorbeeld Boozyshop. Het blackout palette is een vrij donker palette, iets wat ik misschien niet zo snel zou kopen maar ik vind wel dat zo een donker palette in elke collectie thuishoort.

De palettes zijn ook nog eens door PETA als Cruelty Free bestempeld!

 

ReloadedReloaded ReloadedReloaded

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren 1, 2, 3, 4 en 5. De tweede rij swatches bevat de kleuren 6, 7, 8, 9 en 10 en de derde rij swatches bevat de kleuren 11, 12, 13, 14 en 15.  De kleuren zijn best goed gepigmenteerd. De shimmer kleuren iets meer dan de matte kleuren maar tot nu toe ben ik uiteindelijk altijd tevreden over de Reloaded palettes. Bijvoorbeeld het Deep Dive palette is echt een van mijn favorieten.

 

 

Make-up look

Het palette is echt onwijs goed gepigmenteerd! Normaal gesproken pak ik niet snel donkere kleuren maar om Progress te maken wil ik er wel steeds meer mee oefenen. Met dit palette zul je niet zo snel dagelijkse looks kunnen maken (tenzij je graag deze donkere kleuren gebruikt). Ik ben wel erg tevreden over de look en de kwaliteit van het palette.

 

 

Wat vind jij van het Reloaded Blackout palette?

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: