Toen ik net begon met het gebruik van lashes voor mijn make-up look kocht ik altijd de wispies van Ardell. Inmiddels gebruik ik het liefst lekkere volle lashes. Nu komt Ardell ook steeds meer uit met vollere lashes zoals deze uit de Remy collectie. Ik kocht er twee welke mij uitspraken in de sale. Kom je gezellig meelezen?

 

Ardell lashes Remy N781

Het eerste setje Remy lashes van Ardell welke ik kocht was N781. Het setje ziet er mooi vol uit maar heeft toch nog wel iets natuurlijks. De wimpers uit de Remy collectie kosten normaal €9,95 per stuk maar ik kocht beide setjes uit deze review in de sale bij de DM drogerie voor maar €4,95. De wimpers heb ik uiteraard natuurlijk al even getest met een make-up look. Ik vond de wimpers erg gemakkelijk om aan te brengen. Maar dit is ook altijd een van de redenen geweest waarom ik fan ben geweest van Ardell. De lashes zijn verder eigenlijk ook gewoon heel erg mooi, maar persoonlijk hou ik toch wel van iets voller en dramatischer. Wellicht dat het tweede setje daar iets meer aan voldoet.

 

Remy lashes Remy lashes

 

Ardell lashes Remy N778

Het tweede setje van de Remy lashes zijn N778. Deze lashes zijn iets meer dramatisch en voller door de verdeling van kortere met langere haartjes. En ook dit tweede setje heb ik natuurlijk even getest met een make-up look. Ook dit paar was weer heel erg gemakkelijk aan te brengen en ik ben eigenlijk met dit setje wel heel erg tevreden. Het resultaat is zeker wat voller dan met het eerste setje. Waar ik zelf dan ook wel heel erg van hou. Ik zou N778 dan ook zeker wel weer opnieuw aanschaffen en vaker gaan gebruiken! Ook ben ik nog benieuwd naar de Aqua lashes welke met water werken in plaats van lijm van Ardell.

 

Remy lashes Remy lashes

 

Gebruik jij weleens fake lashes?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: