Producten met Resin  zie ik het afgelopen jaar steeds meer. Het is een hele hype op TikTok, Instagram, Facebook en andere social media. Je ziet de mooiste producten ermee gemaakt worden. En daarom vond ik het super gaaf om een coaster set te mogen ontvangen van Resin by Shira. Kom je meelezen?

 

Resin by Shira

Van Resin by Shira kreeg ik een coaster set van 5 stuks en ook nog eens een leuke sleutelhanger als verrassing erbij. Resin producten worden met Epoxy gemaakt. Epoxy heeft zijn eigen ontwikkeling, dit houdt dus in dat een set niet 100% identiek zal zijn. De producten van Resin by Shira worden allemaal handgemaakt en niet machinaal en dat er veel liefde en werk in word gestoken zie je ook absoluut wel terug. De producten van Resin by Shira vind je op haar Facebook pagina terug.

Naast bovenstaande is het belangrijk om met een aantal belangrijke dingen rekening te houden. De onderzetters zijn hittebestendig tot 40 a 45 graden. Je kunt er dus gewoon een kop koffie of een glas drinken op zetten. Maar indien je geen gebruikt maakt van een dubbelwandig glas wordt een kop hete thee afgeraden. Wanneer ik mijn thee zelf zet in mijn machine kies ik ook al voor 85 graden dus dit is gewoon echt te warm voor de onderzetters. Bovendien komt thee uit een waterkoker er nog heter uit dus kijk hier echt mee uit! Het kan kringen of andere schade op de onderzetters achterlaten.

Als laatste belangrijke punt kunnen de onderzetters niet in de vaatwassers, wanneer je ze wilt schoonmaken kun je dit het beste met een handgemaakt sopje doen en afdrogen met een doek.

 

Resin by Shira

 

Onderzetter 1  & 2

Zoals je hieronder bij alle vijf de onderzetters kunt zien heeft elke onderzetter zijn eigen ontwikkeling gehad. Ik heb voor dit ontwerp gekozen naar aanleiding van een voorbeeld hiervan op Shira haar facebook pagina. Maar eigenlijk kun je al je wensen aangeven om het zo persoonlijk mogelijk te laten ontwerpen. Ik ben zelf in ieder geval erg blij met het onderzetter set, naast dat ik ze gebruik voor glazen koud drinken vind ik ze ook nog eens erg mooi als decoratie. Je zult deze onderzetters dus zeker nog weleens terug gaan zien in mijn product flatlays.

 

Resin by ShiraResin by Shira

 

Onderzetter 3, 4 & 5

Resin by ShiraResin by ShiraResin by Shira

 

Ben jij al bekend met Resin producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: