Reusable eye pads Catrice Cosmetics

Als groot fan van eye pads moest ik natuurlijk wel uitproberen wat deze reusable eye pads van Catrice Cosmetics precies zijn. Het zou namelijk een hoop schelen om gewoon een setje continue te gebruiken toch?

 

Catrice Cosmetics Reusable eye pads

De woorden Reusable eye pads klinken als muziek in mijn oren. Ik gebruik met regelmaat namelijk wel eye pads dus wanneer ik iets vaker kan gebruiken dan een keer trekt het gelijk mijn aandacht. Wat zijn deze eye pads van Catrice nou precies? De eye pads zijn gemaakt van siliconen en zijn gemakkelijk te reinigen en op te bergen voor een volgend gebruik. Wat prettig is is dat je het eigenlijk in combinatie met elk serum kunt gebruiken.

Wat doet het nou precies tov een los serum? Het zorgt ervoor dat het serum nog beter geabsorbeerd wordt voor een nog betere werking en optimaliseert eigenlijk het effect van het serum. Maar hoe interessant is het eigenlijk ten opzichte van ”kant en klare” eye pads. De Reusable eye pads van Catrice kosten namelijk €4,95 en zijn onder andere bij Boozyshop te koop.

 

Reusable eye pads

 

Gebruik van de eye patches

Naast de eye patches heb je dan nog een serum naar keuze nodig. Ik neem bijvoorbeeld een eye serum van Catrice welke ook €4,95 kost. Zeg dat je hiermee ongeveer 1 maand doet ben je gemiddeld €9,90 per maand kwijt. Hoelang de eye pads meegaan kan ik nu natuurlijk nog niet zeggen! Met kant en klare pads ben je voor een soortgelijk merk Essence €7,95 per maand kwijt. Ik ga er natuurlijk vanuit dat deze pads langer meegaan maar zou ze wel na 3 maanden uit hygiënisch oogstuk vervangen voor een nieuw setje. Hoe dan ook is het zeker wel interessant om ook de komende tijd nog te gaan zien wat nou echt een beter effect heeft. Hier wil ik dan ook zeker nog op terug komen!

 

Reusable eye pads

 

Wat vind jij van de Catrice reusable eye pads?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.