Je eigen sheet maskers maken? Natuurlijk moest ik dat uitproberen… Ik kocht gelijk twee setjes van de herbruikbare sheetmaskers en beide varianten van de sheet mask water. Kom je gezellig meelezen?

 

Planet Revolution sheet mask water

Als masker fan moest ik deze Planet Revolution reuasable sheet maskers natuurlijk uitproberen. Om te starten heb je een setje met reusable sheet maskers nodig en daarbij je favoriete mask water. Planet Revolution verkoopt op dit moment twee verschillende soorten, welke ik ook allebei aangeschaft heb. De eerste variant de Planet Revolution Bergamot skin soothing sheet mask water bevat onder andere Bergamot en blauwe madeliefjes gecombineerd met vegan Glycerine. Het masker zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en verzacht wordt, en het bereid de huid ook voor op een verdere mask treatment of huidsbehandeling. De sheet mask water is Vegan, Cruelty Free en Fragrance Free, de verpakking is volledig recyclebaar. Ik heb alle producten uit deze blog bij Beautybay gekocht. De sheet mask waters kosten beide €9,75 per stuk bij Beautybay.

 

Reusable sheet maskersReusable sheet maskers

 

Planet Revolution sheet mask water

De Planet Revolution sheet mask water in de balancing variant bevat onder andere sweet orange extracten. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, verzacht wordt en voorbereid wordt op een gezichtsbehandeling. Naast de sweet orange water extracten bevat het ook nog Glycerine voor een heerlijk zacht en luxe gevoel. Ook dit product is weer Vegan, Cruelty Free maar ook nog eens Fragrance Free. De verpakking is volledig recyclebaar.

 

Reusable sheet maskersReusable sheet maskers

 

Planet Revolution mask revival reusable facial sheet maskers

Een verpakking bevat twee herbruikbare gezichts sheetmaskers. De sheetmaskers zijn gemaakt van organisch katoen en volledig wasbaar. Je kunt de sheetmaskers gebruiken met je favoriete toning essences, mists of sheet mask waters zoals hierboven. De producten zijn Vegan & Cruelty free. Een setje van twee stuks kost €4,75.

 

Reusable sheet maskersReusable sheet maskers

 

Gebruik jij weleens sheet maskers? Zoja, welke? Had je al eens van reusable sheet maskers gehoord?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: