Bij de webshop van Makeupshoppen kun je terecht voor alle bekende make-up merken als L’oreal, Essie en Revlon. Met meer dan 5000 producten zijn ze een van de grootste aanbieders van Nederland. Een ding is zeker jouw kleur lippenstift kun je er zeker vinden. Sinds enige tijd heeft Makeupshoppen ook foundation van Revlon in hun assortiment, waarvan ik er een ontving voor een review.

 

Revlon Colorstay Foundation Dry Skin – Ivory 110

Ik heb een vrij lichte kleur gevraagd, omdat ik zelf ook een hele lichte huidstint heb. Mocht de kleur dan te licht zijn kan ik deze altijd nog mengen met een iets donkerder tintje. Ik ben overigens wel bekend met het make-up merk Revlon, maar ik heb nog nooit een review over een van hun producten geschreven. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze foundation. Deze foundation zou geschikt zijn voor een normale tot een droge huid. Dit is ook wat ik meestal aanschaf in een winkel, ik heb een vrij normale huid welke af en toe droog kan zijn.

 

Voordelen en nadelen van de verpakking

Ik vond de verpakking van de foundation mooi en duidelijk, je ziet goed de kleur van de foundation t.o.v sommige verpakkingen welke geheel dicht zijn. Een nadeel van de verpakking vond ik dat de foundation lastig te doseren was. Ik gebruik zelf altijd vrij weinig maar omdat het geen pompje heeft kwam er teveel van de foundation uit. Dit vind ik natuurlijk zonde van het product om te verspillen. Een ander nadeel van de verpakking vond ik dat het van glas was en slecht tegen een stootje kan. Het flesje is van mijn make-up tafel (ca 60cm hoog) afgevallen waarbij de onderkant en bovenkant gelijk afgebroken was. Mijn voorkeur zou dus liever uitgaan naar een plastic verpakking of een ander soort glas.

 

revlon

 

Gebruik van de foundation

Ik vond de foundation erg fijn in het gebruik, het product smeert fijn uit zonder vlekken achter te laten en droogt goed op zonder te strak te voelen. Een ander pluspunt vind ik dat de foundation een SPF van 20 bevat. Op de swatch hierboven lijkt de kleur iets te licht voor mij, maar ik heb de foundation aangebracht zonder deze te mengen met een andere foundation. Op de voor – en na foto hieronder is ook duidelijk te zien dat de roodheid op mijn wangen verdwenen is. Wel heb ik onder mijn ogen nog een camouflagestick gebruikt voor het aanbrengen van de foundation voor mijn kringen.

 

revlon revlon

 

Heb jij weleens iets van het make-up merk Revlon geprobeerd? Koop jij het liefst jouw make-up in de winkel of ook online?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

2 Reacties

  1. Ik ben ook niet bekend met dit merk. Een mens blijft vaak aan z’n eigen merk vast hangen. Misschien tijd om eens iets nieuws uit te proberen.

  2. ik gebruik dit merk niet maar ben niet vies om af en toe wat foundation te gebruiken.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: