Het Make up Revolution 12 days of christmas pakket wil ik nu eigenlijk al 2 jaar kopen en omdat ik al zoveel make-up heb probeer ik het wat te minderen met het shoppen. Toch heb ik ‘m dit jaar maar besteld tijdens Black Friday bij de Boozyshop. Omdat het Black Friday was kreeg ik ook nog eens een Revolution goodiebag cadeau waardoor de aankoop helemaal voordelig was. Kijk even mee wat er allemaal in zit!

 

12 days of christmas

 

12 Days of Christmas

In het pakket zitten dus 12 verschillende producten allemaal mooi verpakt, waardoor het net 12 cadeautjes voor jezelf zijn! Je kunt er voor kiezen de 12 dagen voor kerst elke dag eentje te open of gewoon net zoals mij alles in een keer.

 

Travel brush set

Het setje bevat 4 mini kwasten, wat natuurlijk altijd handig is voor onderweg of mee op vakantie. In het setje zit een powder kwast, foundation/concealer kwast, oogschaduw kwast en een wenkbrauw kwast. Het setje ziet er erg luxe uit met het zwart en rosegoud en de kwasten voelen lekker zacht aan.

 

12 days of christmas

 

Lip gloss trio

Het lip gloss setje bevat 3 mooie cremige tinten met een glanzend laagje. De lipglosses in dit setje zijn gewoon full size! Helaas kan ik geen namen van de lipglosses vinden en staan ze gewoon op de verpakking als 01, 02 en 03. Dit setje komt zeker nog terug in een aparte blog met swatches!

 

Illuminating fixing spray

Een fixing spray zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten, deze illuminating fixing spray geeft het ook nog een subtiele glans look.

 

12 days of christmas

 

Mattifying primer

Een primer is ideaal als make-up basis om de huid te mattiferen, ook dit product zorgt ervoor dat je make-up beter hecht en langer blijft zitten.

 

 

Illuminating eye primer

Een eye primer is in principe hetzelfde als de primer hierboven. Het helpt je om ervoor te zorgen dat je de oogschaduw beter kunt aanbrengen, deze primer gebruik je dus echt alleen op je oogleden.

 

Cooling fixing spray

Deze fixing spray geeft het gezicht een heerlijk verkoelend effect, en zorgt er ook voor dat je make up beter blijft zitten. Ik vind een cooling spray altijd erg fijn om onderweg mee te nemen in de zomer.

 

12 days of christmas

 

Metallic crush pigment palette

Dit palette zit er gewoon waanzinnig uit, en ik kan dan ook niet wachten om hier lekker wat looks mee te gaan creëren. Dit palette zul je zeker nog terug zien in een aparte review met swatches en make-up looks

 

12 days of christmas

 

Ultimate neutrals pigment palette

Dit palette schreeuwt echt herfst/winter voor mij. Ik vind de neutrale tinten met het rood/oranje erg mooi. Ook dit palette zul je dus eerdaags terug gaan zien in een aparte review met swatches en make-up looks.

 

12 days of christmas

 

Velvet mattes pigment palette

Ik vind het palette er wat intensief uit zien en ik ben meestal ook niet van alleen maar matte kleurtjes. Ik weet dus nog niet zeker of ik dit palette ga gebruiken of ga gebruiken voor een give-away of gastblog.

 

12 days of christmas

 

Blush and highlight palette

Ik had een tijdje geleden toevallig weer wat nieuwe blushes en highlighters gekocht van Revolution, maar dit palette is zeker welkom en zul je ook zeker nog gaan terugzien op mijn blog.

 

12 days of christmas

 

Ultra contour palette

Eerlijk gezegd doe ik vrij weinig met contouren, wel wil ik het meer gaan oefenen dus zal het palette zeker van pas komen.

 

12 days of christmas

 

Brow palette

Brows zijn de laatste tijd echt een onwijze hype en laat ik mijn brows nou net de laatste tijd onwijs verwaarloosd hebben. Vroeger liet ik mijn wenkbrauwen altijd elke maand doen, maar sinds mijn zwangerschap heb ik het eigenlijk niet meer bijgehouden. Het enige wat ik op mijn wenkbrauwen gebruik is eigenlijk een lichte essence wenkbrauwpoeder en that’s it. Ik vind het altijd erg knap om te zien hoe vrouwen hun hele wenkbrauwen omtoveren. Wellicht dat dit palette dus een beter huisje zal vinden via een give-away of gastblog.

 

12 days of christmas

 

Wat vind jij van het Revolution 12 days of christmas pakket?

Al met al zitten er dus eigenlijk maar 2 producten in die ik niet zo snel zelf zou gebruiken. Je kunt het pakket bij Boozyshop kopen voor ca €40,- wat ik een erg goede prijs vind voor 12 producten, en zeker gezien de losse prijzen van sommige producten haal je dit er al gelijk uit!

PS: Intussen staat er al een review online van het lipgloss trio en de face/eye primer

9 Reacties

  1. Gezien de prijs vind ik het echt een super pakket! Daar kan je niets van zeggen, de producten zien er goed uit en passen wel in mijn straatje.

  2. Gaaf dit! Het is dat ik niet zoveel make-up gebruik, maar ik snap dat het super leuk is om jezelf te geven. Alsof je steeds weer een cadeautje krijgt.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: