Ik gebruik graag fake lashes voor mijn make-up looks die ik voor reviews en/of voor instagram maak. Vroeger gebruikte ik eigenlijk nooit lashes. Maar ik vind het toch wel iets extra’s geven aan een make-up look. Ik kocht het Revolution creator lash book met daarin 8 verschillende paar lashes. Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution creator lash book

Ik kocht het Revolution creator lash book bij Beautybay voor €21,95. Dit is echt een super goede prijs want het zou uitkomen op ca €2,74 per paar lashes. Voor deze prijs vind je eigenlijk niet zo snel mooie en goede lashes. Wat mij overhaalde om het lash book te kopen was dat er 8 verschillende paar lashes in zitten. Was het nou het geval geweest dat ze allemaal hetzelfde waren dan had ik het absoluut niet aangeschaft. Wat ik wel een minpuntje vind is de verpakking. De kartonnen verpakking gaat vrij snel stuk en het plastic waarop de lashes zitten is erg dun en bevat ook geen afdekking. Voor het opbergen is dat dus helemaal niet handig…

Gelukkig heb ik ongeveer tegelijkertijd een lash case gekocht van House of Lashes bij Boozyshop. In deze case kunnen maar liefst 10 paar wimpers veilig en schoon opgeborgen worden. Ik heb dus eigenlijk de case al bijna vol met alleen maar deze lashes en voeg daarbij nog twee paar van mijn favoriete Tatti lashes aan toe. De review van de case komt overigens 14 januari online!

 

Revolution creator lash bookRevolution creator lash book Revolution creator lash bookRevolution creator lash book

 

8 paar verschillende lashes

Ik wilde eigenlijk voor de review met een look elk paar fotograferen. Helaas ben ik hier nog niet aan toe gekomen in verband met de feestdagen en alle palette reviews welke ik vorige maand en deze maand ingepland had staan. Het staat nog zeker wel op de planning en dan zal ik deze blog ook nog bij komen werken…

 

Revolution creator lash book Revolution creator lash book Revolution creator lash book Revolution creator lash book

 

Wat zijn jouw favoriete lashes?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: