De laatste tijd zit ik zo volgepland dat ik bijna mijn maskerdonderdagen vergeten ben. Vanaf volgende maand ga ik deze weer elke donderdag erin proberen te gooien. Voor nu alvast even deze drie haarmaskers van Revolution haircare. Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution haarmasker nourishing coconut

Het eerste Revolution haircare haarmasker wat ik kocht was uiteraard de coconut variant. Maar Ik was ook wel benieuwd naar de andere twee varianten en besloot om ze daarom maar alledrie aan te schaffen en er een review van te maken. Inmiddels zie ik dat er ook alweer een vierde variant te koop is dus wellicht dat ik deze ook nog ga aanschaffen. De nourishing coconut variant zorgt ervoor dat beschadigd haar weer verbeterd/herstelt wordt en het verminderd gespleten punten. Bovendien is de kokos geur heerlijk welke na het gebruik zelfs nog even merkbaar blijft. De Revolution haircare haarmaskers kosten €9,99 bij Boozyshop en daardoor twijfelde ik eerst wel omdat het vrij prijzig is. Voor minder dan de helft koop ik bijv een Gliss Kur haarmasker.

 

Revolution haircareRevolution haircare Revolution haircare Revolution haircare

 

Revolution haarmasker Conditioning Avocado

Het tweede haarmasker wat ik kocht was het Conditioning Avocado masker, een diep voedend haarmasker met bovendien een kalmerende werking voor de hoofdhuid. We weten inmiddels allemaal dat Avocado’s enorm rijk zijn aan gezonde vitamines en vetzuren. Dus dat het steeds meer in onze beautyproducten komt vind ik niet meer dan logisch. Bovendien heb ik het ook veel liever in mijn beautyproducten dan op mijn bord, want ik vind het absoluut niet lekker.

Het masker is vegan, cruelty free en wordt aanbevolen 1 – 2 keer per week te gebruiken. Hoe gebruik je de Revolution haarmaskers? Je brengt een ruime hoeveelheid van het haarmasker aan op handdoekdroog haar. Ik gebruik het meeste van het haarmasker op de lengte in plaats van de hoofdhuid, hier gebruik ik maar heel weinig zodat mijn haar niet vettig is/wordt. Hierna kam je je haren goed door met een wetbrush en laat je het masker inwerken. De aanbevolen inwerktijd is 10 tot 15 minuten. Hierna kun je het uitspoelen met lauwwarm/warm water.

 

Revolution haircareRevolution haircare Revolution haircare Revolution haircare

 

Revolution haarmasker hydrating Watermelon

Het laatste haarmasker is het hydrating Watermelon masker. Dit masker heeft een diep voedende en enorme hydraterende werking. Dit met name dooor de watermeloen welke in het masker zit. Niet te vergeten dat de watermeloen naast de hydratatie ook nog voor een heerlijke geur zorgt. Het masker is ook weer vegan & cruelty free en het aanbevolen gebruik is 1 – 2 keer per week.

 

Revolution haircare Revolution haircare Revolution haircare

 

Welk haarmasker zou jij het liefst willen proberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: