Een tijd geleden liet ik zien dat ik eindelijk het Revolution pakket 12 days of christmas had aangeschaft. Inmiddels zijn we alweer een half jaar verder en gebruik ik een hoop producten uit deze box in mijn make-up routine. Een aantal producten zal ik gaan laten zien in een blog, om te beginnen met het lip trio.

 

Revolution lip trio No 1

De kleurtjes van deze Revolution lip glosses hebben geen namen en zijn alleen genummerd met 1, 2 en 3 en hierdoor weet ik helaas dus niet of deze ook los te koop zijn maar dat zal ongetwijfeld wel zo zijn. De allereerste kleur vind ik mooi nude en erg licht van kleur. De tweede lip gloss vind ik er vrij heftig uitzien in de tube maar eenmaal op de lippen vind ik de kleur nog vrij zacht roze. De derde kleur heeft een wat bronzige/gouden gloed erin. Van deze drie lipglosses is de eerste in ieder geval mijn favoriet.

 

revolution

 

Revolution lip trio No 2

 

revolution

 

Revolution lip trio No 3

 

revolution

Ik vind de kleurtjes allemaal erg mooi. Ik vind ze echter in de tubes er intensiever uitzien dan dat ze uiteindelijk op de lippen eruit komen te zien. De kleurtjes zijn gewoon mooi om te gebruiken in het dagelijks leven en erg neutraal. Het nadeel aan deze lip gloss(es) vond ik dat ze in het begin iets plakkerig zijn. Als ze iets zijn opgedroogd is dit wel weg. Een ander nadeel vond ik de houdbaarheid van de lip gloss(es). Voor een gehele dag plezier ervan zul je een aantal keer moeten ”bijwerken”.

 

Het gehele Revolution 12 days of christmas pakket had een verkoopprijs van €40,- bestaande uit 12 verschillende producten. Het pakket is momenteel ook nog te koop bij Revolution zelf, maar hier kost het pakket nu €50,- Ik zou het pakket zeker aanraden om te kopen, of dit nu voor jezelf is of om cadeau te geven.

 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: