Gister liet ik al het nieuwe Revolution x Sarah new SFX shape shifter eyeshadow palette zien. Uit dezelfde collectie komt het Revolution new SFX face paint palette. En ook net zoals het oogschaduw palette is deze weer zo lekker kleurrijk! Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution x Sarah new SFX – Hydra paint palette

Het Revolution new SFX face paint palette van Revolution x Sarah spreekt mij aan omdat ik graag meer wil uitproberen met graphic liners etc. En in plaats van een hele hoop losse cake liners aanschaffen is het natuurlijk veel gemakkelijker om gewoon een palette te hebben met maar liefst 18 kleuren face paint! Maar ook prijs technisch is dit nog eens veel voordeliger want nu betaal je minder dan 1 Euro per pan face paint. Een gemiddelde cake liner begint toch wel echt bij minimaal 5 Euro!

Helaas is het palette momenteel bij de Boozyshop uitverkocht maar nog wel bij Revolution zelf te koop voor €16,95. Al raakt het palette regelmatig uitverkocht en is het dan weer in stock dus hou het zeker bij beide in de gaten mocht je het palette willen kopen.

 

Revolution new sfxRevolution new sfx Revolution new sfxRevolution new sfxRevolution new sfxRevolution new sfx

 

Swatches

Ik vind het erg jammer dat de hydra paint kleuren geen namen hebben maar alleen cijfers. Ik vertel regelmatig dat ik dat gewoon een palette vind afmaken wanneer de kleuren leuke namen hebben.  Of dit nou oogschaduw is of zoals in dit geval hydra paint. Bovendien maakt het het ook een stuk gemakkelijker en leuker om te vertellen welke kleuren je heb gebruikt dan te typen kleur 1, kleur 8 en kleur 15. Dat terzijde vind ik de kleuren echt waanzinnig goed gepigmenteerd en het was ook nog eens super eenvoudig om aan te brengen!! Ik ben zo onwijs benieuwd wat ik hiermee kan gaan creëren dit jaar.

 

 

Make-up look

Inmiddels heb ik al twee verschillende make up looks met het palette gemaakt. Degene hieronder met de ‘spoon’ techniek (lepel). Hier ben ik best tevreden over. De tweede make-up look is in combinatie met het oogschaduw palette uit dezelfde collectie. Deze zie je in de blog van morgen verschijnen!

 

 

Gebruik jij naast oogschaduw ook graag andere make-up producten? Zoja welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: