Revolution new sfx face paint palette

Gister liet ik al het nieuwe Revolution x Sarah new SFX shape shifter eyeshadow palette zien. Uit dezelfde collectie komt het Revolution new SFX face paint palette. En ook net zoals het oogschaduw palette is deze weer zo lekker kleurrijk! Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution x Sarah new SFX – Hydra paint palette

Het Revolution new SFX face paint palette van Revolution x Sarah spreekt mij aan omdat ik graag meer wil uitproberen met graphic liners etc. En in plaats van een hele hoop losse cake liners aanschaffen is het natuurlijk veel gemakkelijker om gewoon een palette te hebben met maar liefst 18 kleuren face paint! Maar ook prijs technisch is dit nog eens veel voordeliger want nu betaal je minder dan 1 Euro per pan face paint. Een gemiddelde cake liner begint toch wel echt bij minimaal 5 Euro!

Helaas is het palette momenteel bij de Boozyshop uitverkocht maar nog wel bij Revolution zelf te koop voor €16,95. Al raakt het palette regelmatig uitverkocht en is het dan weer in stock dus hou het zeker bij beide in de gaten mocht je het palette willen kopen.

 

Revolution new sfxRevolution new sfx Revolution new sfxRevolution new sfxRevolution new sfxRevolution new sfx

 

Swatches

Ik vind het erg jammer dat de hydra paint kleuren geen namen hebben maar alleen cijfers. Ik vertel regelmatig dat ik dat gewoon een palette vind afmaken wanneer de kleuren leuke namen hebben.  Of dit nou oogschaduw is of zoals in dit geval hydra paint. Bovendien maakt het het ook een stuk gemakkelijker en leuker om te vertellen welke kleuren je heb gebruikt dan te typen kleur 1, kleur 8 en kleur 15. Dat terzijde vind ik de kleuren echt waanzinnig goed gepigmenteerd en het was ook nog eens super eenvoudig om aan te brengen!! Ik ben zo onwijs benieuwd wat ik hiermee kan gaan creëren dit jaar.

 

 

Make-up look

Inmiddels heb ik al twee verschillende make up looks met het palette gemaakt. Degene hieronder met de ‘spoon’ techniek (lepel). Hier ben ik best tevreden over. De tweede make-up look is in combinatie met het oogschaduw palette uit dezelfde collectie. Deze zie je in de blog van morgen verschijnen!

 

 

Update make-up look I

Ik probeer de laatste tijd met mijn challenge ook tussendoor wat andere palettes te pakken voor een nieuwe look. Zo had ik ook een onwijs leuke inspo gevonden voor het sarah new SFX face paint palette. Hiervoor heb ik de kleuren wit, zwart, roze en geel gebruikt. Het is een van mijn eerste looks dat ik echt een figuurtje in dit geval hello kitty probeer te maken. En voor een eerste poging ben ik ook best tevreden. Ik heb zeker de komende tijd nog meer ideeën hiermee!

 

Revolution new sfxRevolution new sfx

 

Update make-up look II

Deze look is geïnspireerd door een andere make-up artist op Instagram. Ik zal haar eerdaags taggen als ik de make-up look op Instagram post. Het idee/thema achter deze look is delftsblauw. Ik had de blauwe kleur het liefst iets donkerder gehad maar deze zat niet in mijn assortiment aan cake liners haha. Ik ben niet helemaal tevreden over deze look het wit was een beetje gecrackt en de blauwe lijnen waren niet zo strak als gehoopt. Maar voor mijn ervaring met zulke make-up looks vind ik de look ook niet heel slecht!

 

Revolution new sfxRevolution new sfx

 

Gebruik jij naast oogschaduw ook graag andere make-up producten? Zoja welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.