Ik heb de laatste tijd een hoop halfvolle primers opgemaakt. Toen ik deze nieuwe primers van Revolution bij de Boozyshop zag besloot ik ze alledrie te kopen. Zo kon ik ze ook gelijk alledrie reviewen. Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution power fix primer

Er zijn vier nieuwe varianten uit maar ik kocht er drie waaronder de Revolution power fix, Revolution Super matte en de Revolution H20 hydrate. De Revolution Relove power fix primer is geschikt voor elke huidtype. Het product is vegan, cruelty free en kost €4,95 bij de Boozyshop voor een verpakking van 15 ml. De power fix primer zorgt ervoor dat jouw make-up de hele dag lang goed blijft zitten zonder dat je hoeft bij te werken.

 

Revolution powerRevolution power

 

Revolution super matte primer

De super matte primer heeft een intens matterende werking, je hoeft dus tussendoor niks bij te werken want je make-up blijft de hele dag goed zitten. Ook deze variant is vegan, cruelty-free en kost €4,95 bij de Boozyshop. Wat ik bovendien een pluspunt vind aan deze primers is dat ze met een pompje werken wat snel, gemakkelijk en hygiënisch werkt. Het nadeel aan pompjes vergeleken met een potje of tube is dat je vaak niet alles eruit krijgt.

 

Revolution powerRevolution power

 

Revolution H20 hydrate primer

Als laatste de Revolution H20 Hydrate primer. Deze primer is voornamelijk geschikt voor de droge huid. Dit omdat de primer onder andere Hyaluronzuur bevat welke en hydraterende werking heeft. Naast de hydraterende werking zorgt de primer er ook uiteraard voor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Ook deze variant is weer vegan, cruelty-free en bij de Boozyshop te koop voor €4,95. Samen met de Power fix is deze variant wel mijn echte favoriet en deze twee zou ik ook zeker wel weer opnieuw aanschaffen.

 

Revolution powerRevolution power

 

Welke primer zou jij het liefst willen gebruiken?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: