Vorige week schreef ik over het Revolution lip gloss trio uit het 12 days of christmas pakket. De primer en eye primer uit deze blog komen ook uit ditzelfde product. Ondanks dat ik veel producten van Revolution gebruik was ik nog niet bekend met deze producten…

 

Primer

De Revolution primer zou ervoor zorgen dat jouw make up beter blijft zitten (en voor een langere tijd) zonder een glans maar een mat effect. Het is op gel basis en bevat vitamine E waardoor de huid tegelijkertijd ook wordt gevoed.  Je gebruikt het voordat je je make-up aanbrengt op een schone huid en masseert het zachtjes in.

Ik vind het product heel anders dan dat ik gewend ben van de NYC en Essence (welke ik allebei erg goed vind!). Ik vind het wat vettig en ik heb na het aanbrengen ook echt onwijs gladde/vette handen welke ik eerst goed moet schoonmaken voor ik verder kan. Natuurlijk kan ik het ook met een kwast aanbrengen om dat te voorkomen maar dat vind ik met een primer nooit prettig. Ik wil ook niet mijn beautyblender gebruiken omdat ik deze daarna dan ook gelijk zou moeten uitspoelen voor mijn foundation. Het zou voor mij geen product zijn wat ik los opnieuw zou aanschaffen.

 

primer primer

 

Eye-Primer

De Revolution eye-primer gebruik je alleen op de oogleden voordat je de oogschaduw aanbrengt. Het zorgt ervoor dat je oogschaduw intenser is, maar ook langer blijft zitten! Je kunt het het beste gebruiken door een dunne laag aan te brengen en ”vast te zetten” met wat loose powder. Hierna breng je zoals gewend gewoon je oogschaduw aan.

Vergeleken met de bovenstaande ben ik echt super tevreden over de eye primer! Het product is makkelijk aan te brengen met de bijbehorende applicator. Mijn oogschaduw ziet er hierna echt super uit en blijft naar mijn gevoel ook mooier goed zitten dan zonder. Ik gebruik dit product nu altijd voordat ik een oogschaduw aanbreng en zou het zeker weer opnieuw aanschaffen.

 

primer primer

Ik heb het 12 days of christmas pakket zelf gekocht bij de Boozyshop. Het is op het moment niet meer te koop maar komt wel elk jaar terug tot nu toe!

 

Gebruik jij een primer voor het aanbrengen van je make-up?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: