Beauty,  Lifestyle,  Shoppen,  Skincare

Revolution skincare + Double ended brush

Het make-up merk Revolution is de laatste tijd veel uitgekomen met skincare producten. De maskers die ik tot nu toe getest heb (Revolution X JakeJamie) was ik erg tevreden over. Daarom kocht ik ook deze drie maskers en daarbij het nieuwe double ended mask brush welke echt een super uitkomst is om je masker aan te brengen!

 

Double ended masking brush

Met deze Revolution skincare kwast zou ik voortaan super gemakkelijk mijn maskers kunnen aanbrengen. Met het siliconen gedeelte scoop je het masker uit het potje (ook nog eens hygiënisch) waarna je het over je gezicht verdeeld. En met het kwast gedeelte kun je het masker kun je het masker wat beter verdelen en eventueel ”blenden” mocht je gebruik maken van meerdere maskers tegelijk.

Ik ben wel echt super tevreden over deze aankoop. Ik heb enorm veel maskers in potjes en op deze manier is het een stuk hygiënischer in gebruik en gelijk. De kwast heeft ook nog eens een leuke prijs van maar €6,95

 

revolution skincarerevolution skincare

 

Honey & Oatmeal masker

Het Honey & Oatmeal masker is een masker voor een doffe en/of futloze huid welke een fijne glow kan gebruiken! Het masker bevat zoals de naam al zegt honing en havermout. Door deze te gebruiken samen met onder ander zoete amandelolie wordt je huid gevoed. Het masker bevat ook hyaluronzuur welke de huid hydrateerd en vitamine E welke huid doet shinen. Ook dit skincare masker is volledig vegan en cruelty free!

 

Tekst

 

revolution skincarerevolution skincare

 

Green tea & Walnut masker

Het Green tea & Walnut masker is geschikt voor een droge huid. Het masker bevat onder andere groene thee en walnoot. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid intens gehydrateerd wordt en vuil en/of onzuiverheden worden verwijderd! Bovendien bevat het masker ook Glycerin wat ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd wordt. Ook dit masker is volledig vegan en cruelty free!

Ik vond het masker behoorlijk intens. Bij het aanbrengen voelde ik het masker gelijk al werken (prikkelen). Nadat het masker was ingewerkt was ik eigenlijk stiekem wel blij dat ik het kon verwijderen. Het masker heeft een soort korrelige structuur waardoor het gelijk ook een soort lichte scrub was en iets lastig te verwijderen was naar mijn mening. Mijn huid was achteraf wel iets rood.

Omdat ik een wat gevoelige huid heb komt dit wel vaker voor wanneer een masker echt een sterk effect heeft. Ik zou dus ook zeker aanreden als je ook een gevoelige huid heb dit masker niet meer dan 1 keer per week te gebruiken. Je kunt het masker wel vaker gebruiken bij bijvoorbeeld multimasking of spot treatment.

 

revolution skincarerevolution skincare

 

 

Aloe vera & water lily masker

Het aloë vera & water lily masker klinkt en ziet er al heerlijk rustgevend uit. Het is dan ook een masker voor de gestreste huid. De aloë vera en waterlelie ingrediënten zorgen ervoor dat de huid wordt gekalmeerd en gestimuleerd. Door een formule met suiker-extracten en oa glycerine wordt de huid ook nog eens volledig gehydrateerd. Ook dit masker is volledig vegan en cruelty free!

 

Naar dit masker was ik van deze drie eigenlijk het meest benieuwd naar, het masker ziet er gewoon heerlijk rustgevend en fijn uit! De geur van de aloë vera is wel echt sterker dan dat ik in eerste instantie dacht. Het masker voelt wel heerlijk zacht aan en voelde ook lekker fris achteraf.

 

revolution skincarerevolution skincare

 

De revolution skincare maskers zijn oa bij Boozyshop te koop voor €8,95 per stuk

Welke van deze drie maskers zou jou favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: