Revolution x Beetlejuice eyeliners & blender

De afgelopen tijd heeft Revolution een hoop nieuwe collecties uitgebracht. Zo ook een Beetlejuice collectie! Een aantal producten uit deze collectie spraken mij aan waaronder de eyeliners, de liquid eyeliner en naar de beauty blender. Deze vind je allemaal terug in deze blog! Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution x Beetlejuice eyeliners set

Het eerste item uit de Revolution x Beetlejuice collectie is het eyeliners set. Het eyeliners set bestaat uit vijf verschillende kleuren welke perfect in deze Beetlejuice collectie passen! Wat ik dit set een beetje vind missen is dat de kleuren geen eigen namen hebben. Zelf vind ik dit een collectie toch altijd wat leuker maken. Hetzelfde geld voor een palette zonder namen, het mist gewoon iets! De collectie bestaat dus gewoon uit vijf kleuren. Dit zijn wit, zwart, licht paars, donker paars en uiteraard groen. De kleuren zien er stuk voor stuk wel erg mooi uit en de verpakking/design is ook erg leuk! Bovendien is het prijsje van €7,99 ook nog eens heel erg leuk!

 

Revolution x Beetlejuice Revolution x Beetlejuice Revolution x Beetlejuice Revolution x Beetlejuice Revolution x Beetlejuice Revolution x Beetlejuice

 

Swatches

Ik was wel heel erg benieuwd naar de swatches omdat de pigmentatie van Revolution soms heel erg goed is maar soms ook heel erg tegenvalt. Gelukkig kan ik van mijn eerste indruk met deze swatches wel zeggen dat ik tot zover erg tevreden ben over de pigmentatie. Uiteraard komt de make-up look in de blog van het Beetlejuice palette! Deze komt 19 December online…

 

 

Say My Name eyeliner

Tegenwoordig ben ik helemaal fan van de liquid eyeliners en daarom was ik ook heel erg benieuwd naar deze van Revolution. De liquid eyeliner bevat een fijne tip wat het aanbrengen super gemakkelijk zou maken. Bovendien is de liquid eyeliner sneldrogend, waterproof en long lasting! Vaak is het maken van een mooie wing ook nog eens gemakkelijk met een tip eyeliner. Mocht je het ook graag eens willen uitproberen? Wees dan snel want bij de Boozyshop is deze nu nog verkrijgbaar voor €6,95. De rest van de producten uit deze collectie waren vrijwel snel uitverkocht bij de Boozyshop. Maar deze zijn nog wel bij Revolution eenvoudig te bestellen zonder extra douane kosten onder de €125,-.

 

Revolution x BeetlejuiceRevolution x Beetlejuice

 

Make-up sponge

Wat extra make-up sponges oftewel beauty blenders in je voorraad kan nooit kwaad. Ik probeer de laatste tijd graag wat sponges van verschillende merken uit en ben eigenlijk tot nu altijd wel verbaasd hoe fijn en goed deze zijn tov het dure originele merk. Wat ik extra leuk vind aan deze make-up sponge is uiteraard de mooie lime groene kleur maar ook de gedrukte tekst erin! De make-up sponge is verkrijgbaar voor €4,99.

 

Revolution x Beetlejuice Revolution x Beetlejuice

 

Wat vind jij van de Revolution x Beetlejuice collectie so far?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.