WARNING!! Van deze blog zul je geheid honger krijgen want de gezichtsmaskers van Revolution X Jake Jamie zien eruit om te vreten. Ze heten dan ook niets feed your face en bestaan uit de lekkerste ingrediënten. Lees dus snel mee

 

Feed your face cocoa & oat masker

De feed your face maskers zijn door Revolution gemaakt in samenwerking met Jake Jamie. Het eerste masker met cocoa & oat ruikt echt waanzinnig lekker naar chocolade (ik pak er dus even een chocolade reep bij!). Het masker zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, zachter wordt en dode huidcellen verwijderd worden. Extra voordelen aan dit masker is dat het geschikt is voor elke huidtype en ook volledig vegan is!

 

Dit masker vond ik het meest intens van allemaal, het prikkelde tijdens de inwerktijd en achteraf had ik nog even +/- 10 minuten last van een rode huid. Wel was mijn huid hierna echt superzacht en glanzend dus het heeft zeker zijn werk gedaan. Dit masker rook trouwens wel echt waanzinnig lekker!!

 

feed your facefeed your face

 

Feed your face Coconut, Mango & Chia seed masker

Het tweede masker met coconut, mango en chia seed ruikt naar een heerlijke frisse mix van coconut en mango. Het masker zorgt ervoor dat de huid lichtjes gescrubt wordt en tegelijkertijd intens gehydrateerd wordt waardoor je een heerlijke zachte huid krijgt. Ook dit masker is geschikt voor alle huidtypes en is ook volledig vegan!

 

Het masker is heerlijk zacht om aan te brengen, ruikt lekker fris en geeft achteraf een heerlijke glow aan de huid!

 

feed your facefeed your face

 

Feed your face watermelon masker

Het laatste masker vind ik qua uiterlijk wel echt het leukst, maar ik ben dan ook gek op watermeloen. Het masker ruikt echt heerlijk fris en doet je ook echt aan de zomerse watermeloenen denken. Door de bijzondere formule krijgt je huid een intensieve boost en hydratatie waardoor je gezicht er weer heerlijk fris uitziet! Ook dit masker is natuurlijk geschikt voor elke huidtype en volledig vegan!

 

Het masker ruikt onwijs zoet en is ook even plakkerig als dat het ruikt. Wel vond ik het masker erg fijn en gaf het mijn huid ook een heerlijke zachte glans en een mooie glow achteraf!

 

feed your facefeed your face

 

Tropical quence essence spray

Met dit weer is het nog belangrijker om goed gehydrateerd te blijven en dit doe je niet alleen door genoeg te drinken maar door ook goed voor je huid te zorgen. Deze quench spray zorgt ervoor dat je huid intensief gehydrateerd wordt en veranderd de droge huid is een heerlijke frisse huid. Je kunt de spray gewoon lekker ’s ochtends, en s’ avonds gebruiken en natuurlijk ook mee te nemen om tussendoor lekker te verfrissen.

Je gebruikt de spray door het eerst te schudden, hierna spray je een aantal keer vanaf ca 20-30cm afstand. TIP: Je kunt de spray ook in de koelkast bewaren voor een extra verfrissend effect. Heerlijk voor deze zomerse dagen afgelopen tijd! Het masker is trouwens ook vegan en ook nog eens dierproefvrij!

 

 

Voor welke van deze heerlijke feed your face maskers zou jij gaan?

De maskers zijn onder andere bij de Boozyshop te koop voor €8,95 per stuk. De quench spray kost €6,95

Fan van gezichtsmaskers? Lees dan ook zeker de Clay & Glow blog terug!

13 Reacties

  1. OWh die watermeloen lijkt me wel fijn! In de zomer ben ik wel voor frisse maskertjes enzo, waar ik in de winter meer voor warme maskers kies.

  2. Ik heb een aantal vraagjes over die spray: is de geur erg sterk aanwezig? en: welke geur overheerst bij deze spray? Ik vind het namelijk een uitkomst en ik zou graag zoiets aanschaffen 🙂 die maskers lijken me ook top trouwens. Leuke, originele producten weer.

  3. Misschien komt dat door mijn gezicht haha. Gelukkig zijn ze maar voor op het gezicht en niet op te eten dan

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: