Een tijdje geleden schreef ik al een review over het colour burst palette van Revolution in samenwerking met Roxxsaurus. Vandaag review ik het tweede pallet van deze samenwerking het ride or die palette.

 

Ride or die palette

Het ride or die palette bestaat uit 18 verschillende kleuren met een matte of shimmer afwerking. De kleuren in het palette doen mij echt aan de herfst denken met de mooie warme tinten.  Dit palette is natuurlijk totaal verschillend als je het vergelijkt met alle pastel tinten uit het colour burst palette.

 

ride or die palette ride or die palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Iconic, Boo, Yaaas!, Pumpkin, Shook en Cookie. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Gingerbread, Firework, Honey, Unicorn, Cola en Ember. De laatste rij swatches bevat de kleuren: Cranberry, Ariel, Sunset, Inspire, Mars en Draco.

 

Met de swatches ben ik erg tevreden zowel de matte als de shimmer kleuren hebben een mooie pigmentatie.

 

ride or die palette ride or die palette ride or die palette

 

Make-up look

Voor de eerste look wilde ik voornamelijk voor de oranje tinten gaan en een echte herfstlook creëren. Ik heb daarom ook gekozen om mijn wenkbrauwen wat meer donker te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     ride or die palette

 

Make-up look II

Voor de tweede look heb ik iets meer de bruintinten erbij betrokken, over deze look ben ik erg tevreden en deze vind ik iets aangepast ook dagelijks erg mooi om te dragen. Voor degene die het misschien al opvalt tussen de eerste en tweede look in heb ik mijn haar geverfd. Hiervoor heb ik de kleur brouge van Poly Palette gebruikt. Hiermee ben ik van lichtbruin haar naar een donkerbruin met rode gloed gegaan. Ik ben er erg tevreden over en het past ook mooi bij de herfst.

 

ride or die palette ride or die palette ride or die palette ride or die palette

 

Ik kan het palette dan ook zeker aanraden! Het palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €11,95

 

Wat vind jij van het Ride or die palette? Welke kleur en welke look spreekt jouw het meeste aan?

3 Reacties

  1. Ik gebruik bijna geen make up en dit zijn ook niet direct mijn kleuren, maar het voordeel van deze is wel dat de kleuren heel erg verschillend zijn zodat je wel meerdere looks ermee kunt maken.

  2. Mooie kleuren zitten er in het palet. Ik gebruik alleen weinig tot geen make up, maar anders ziu ik zo een palet geweldig vinden.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: