Een product wat ik onwijs graag wilde proberen van de Ritual of Holi lijn was het rubberen masker. Hierna ben ik een klein beetje verliefd geworden op deze lijn en wilde ik nog een aantal andere producten uitproberen. In deze blog review ik het Ritual of Holi bodyscrub, douche jelly en de shower foam.

 

Ritual of Holi bodyscrub

Deze ritual of holi 2 in 1 body scrub creme reinigt de huid en maakt de huid tegelijkertijd weer lekker zacht. De body scrub ziet er lekker feestelijk en kleurrijk uit en maakt het scrubben nog leuker! De scrub heeft een lekkere geur van witte lelies en perzik. De scrub werkt het beste als je deze op een natte/vochtige huid aanbrengt met cirkelvormige bewegingen. Zelf gebruik ik vaak ook nog een scrub handschoen erbij. Belangrijk is wel om te scrubben voor het ontharen en niet achteraf! Voor een pot van 125ml betaal je €7,50

 

Ik vind de scrub heerlijk in gebruik, en scrub ongeveer 1 a 2 keer in de week. Vooral wanneer ik voor het ontharen scrub merk ik altijd heel goed het effect van scrubben. Ik hoop dat de Ritual of Holi een blijvende collectie is want ik wil deze scrub zeker vaker aanschaffen.

 

ritual of holi ritual of holi

 

Ritual of Holi douche jelly

De douche jelly is een bijzondere vorm van een showergel. Wanneer je de jelly onder de douche houdt gaat deze schuimen en smelt daarna zachtjes op de huid. De heerlijke geur van Flamingo flower en pink grapefruit geven deze jelly helemaal een heerlijke belevenis. De pot bevat 100 ml shower jelly voor €6,50.

 

De shower jelly is echt een hele belevenis apart, in het begin is het een beetje wennen vergeleken met een vloeibare douchegel maar het is wel erg fijn en lekker zacht om te gebruiken. Ik vind dat de jelly ook echt een heerlijke geur achterlaat, waar ik douchegel vaak een beetje in tegen vind vallen. Ik zou de shower jelly ook zeker weer opnieuw kopen.

 

ritual of holi ritual of holi

 

Ritual of Holi shower foam

Iedereen is wel bekend met de douche foams van Rituals dus ook deze kon niet ontbreken in de Ritual of Holi collectie. Deze shower foam heeft nog wat extra bijzonders er komt namelijk een bloem van schuim tevoorschijn! De shower foam bevat een heerlijke geur van witte lelies en perzik. Voor een bus van 200 ml betaal je €7,50.

 

Ik vind het een erg leuk idee dat er een bloem van schuim uitkomt en het is ook echt een kunst om de bloem steeds mooier te krijgen. De prijs van deze shower foam ook erg aantrekkelijk omdat je voor de meeste foams van Rituals al meestal €8,50 betaald. Ik weet niet of ik van deze drie producten de shower foam opnieuw zou aanschaffen, dit omdat ik de jelly eigenlijk prettiger vind om te gebruiken.

 

ritual of holi ritual of holi

 

Heb jij al iets uit de Ritual of Holi lijn geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik zelf gekocht heb, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: