De Rituals x Glossybox is een limited edition met 6 producten uit The Ritual of Namaste lijn. Ik koop zelf niet heel vaak producten bij Rituals maar voor deze prijs is het wel erg leuk om de producten te ontdekken en miss wat te blijven kopen als het bevalt. Kom je meelezen?

 

Rituals x Glossybox

Ik vind de limited edition verpakking van de Rituals x Glossybox editie met het marble wel echt heel erg gaaf en ook bij het thema en het merk passen. Het fijne aan de limited editions is dat iedereen dezelfde producten krijgt. Dus je ziet niet welke producten je bent misgelopen. Dit zouden ze eigenlijk ook met de gewone boxen moeten gaan doen. Bij het openen van de box kwam ik allen wel 1 hele grote nadeel tegen het serum moet je namelijk ophalen bij een Rituals winkel in de omgeving. Maar let op deze is alleen in Duitsland geldig!! Maar waarom verkoop je deze box met deze voucher dan in Oostenrijk? Het is nu niet met de corona dat ik even zeg ga een dagje naar Duitsland toe.

 

Rituals x Glossybox Rituals x Glossybox

 

Velvety smooth cleansing foam

Deze Velvety smooth cleansing foam is een heerlijke zachte, milde en zeepvrije reinigingsschuim. De cleansing foam verwijderd onzuiverheden van de huid, maar het beschermd ook gelijk de huid tegen externe invloeden (invloeden van buitenaf). Daarnaast geeft het de huid nog een hydratatie en verfrissing en bereid het je huid voor op de volgende stap in je skincare routine. Wanneer je het product aanbrengt op een vochtige huid en inmasseert gaat de cleansing foam mild schuimen. Hierna kun je het afspoelen met lauwwarm water. De verpakking van 30 ml heeft een losse verkoopwaarde van €4,90 en een fullsize verpakking van 125 ml heeft een losse verkoopwaarde van €12,90.

 

Rituals x Glossybox

 

Rituals restoring face oil

Deze heerlijke gezichtsolie van The Ritual of Namaste lijn heeft een verstevigend, egaliserend en verjongend effect. Rimpels en oneffenheden worden verzacht en de frisse uitstraling wordt weer herstelt. Je kunt de olie zowel ’s ochtends als ’s avonds op een schone huid aanbrengen (3 tot maximaal 5 druppels). De losse verkoopwaarde van een 30 ml verpakking is €35,90.

 

Rituals x Glossybox Rituals x Glossybox Rituals x Glossybox

 

Anti-aging eye concentraat

Een crème speciaal voor het gebied onder de ogen gebruik ik altijd graag. Deze anti-aging concentraat geeft de huid een intensieve hydratatie boost maar gaat ook de eerste tekeningen van huidverouderingen (oa kraaienpootjes, rimpels) tegen. Je kunt het product het beste twee keer per dag gebruiken door een kleine hoeveelheid met de vingertoppen te verwarmen en daarna zonder druk op de schone huid onder de ogen aanbrengen. De losse verkoopwaarde van een 15 ml verpakking is €27,90.

 

Rituals x GlossyboxRituals x Glossybox Rituals x Glossybox

 

Hyaluronic acid natural booster

Het Hyaluronic acid natural booster zorgt voor een directe hydratatie van de huid. Het is een geconcentreerde booster welke de vochtbalans van de huid herstelt en de eerste tekenen van huidveroudering (fijne lijntjes) minimaliseert. Deze booster is op waterbasis en 99% en daarom geschikt voor elke huidtype en elke skincare routine. Hoe gebruik je de booster? Breng dagelijks 4 a 5 druppels aan op de schone huid en ga daarna door naar de volgende stap in je skincare routine. De booster van 20 ml heeft een losse verkoopwaarde van €19,90.

 

Rituals x Glossybox Rituals x Glossybox Rituals x Glossybox

 

Rituals face exfoliator

De skin brightening face exfoliator reinigt de huid op een milde wijze dor onder andere de bamboedeeltjes in de exfoliator. Een Exfoliator is wat mij betreft steeds meer een echte must in mijn skincare routine geworden. Je gebruikt het ca 1 tot maximaal 2 keer per week. De losse verkoopwaarde van 75 ml is €12,90.

 

Rituals x Glossybox Rituals x Glossybox

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: