Ik ben even een paar dagen afwezig geweest met de December drukte maar vanaf vandaag hoop ik gewoon weer elke dag te kunnen bloggen. Als eerste heb ik vandaag een nieuwe Glossybox beautybox unboxing voor jullie. Kom je gezellig meelezen?

 

Rock & Glam Glossybox November

Voordat ik de inhoud van mijn Rock & Glam Glossybox November aan jullie laat zien laat ik ook altijd weten wat ik deze maand ben misgelopen. Als eerste is dat een ultimate repair hairspa van glisskur twv €1,99. Ik heb deze producten al eens zelf aangeschaft dus dat vind ik niet heel erg. Als tweede is dat een hitzeschutz spray schutzengel van het merk Got2b. Een hittebescherming spray is altijd belangrijk als je gaat föhnen of stylen met een hitte tool. Hier was ik eigenlijk wel benieuwd naar geweest! Als derde product ben ik een eyebrow penci9il van het merk L.O.V cosmetics misgelopen.

Ik gebruik zelf het liefste een pomade of alleen een brow soap dus ook dit vind ik niet heel erg. Ook is het merk sinds kort gestopt dus mocht het product bevallen is dit eerdaags nergens meer verkrijgbaar. Ook van het merk L.O.V cosmetics is dat de graphic eyeliner en hier geld hetzelfde voor. Vervolgens van het merk Eyeko een brow gel clear en ook dit vind ik niet heel erg omdat de meeste gels niet zo sterk zijn als de brow soaps. En als laatste een eyelash serum van het merk Grace & Stella waar ik nog wel enigzins benieuwd naar was geweest. Maar deze maand ben ik eigenlijk zelf ook wel erg tevreden met mijn inhoud!

 

 

Give them lala beauty – Lip duo

Het merk Give them lala beauty ken ik nog niet maar de marmeren verpakking van de lipstick heeft mij eigenlijk al om. Ook de mooie nude kleuren van de lipstick en de lipliner zijn echt prachtig! Ik ben hier echt wel heel erg benieuwd naar! Het lip duo heeft een verkoopwaarde van €28,50.

 

Rock & GlamRock & Glam Rock & GlamRock & Glam

 

Teeez Cosmetics – Glow on the go eyeshadow

Van het merk Teeez Cosmetics zit er een solo oogschaduw in welke je ook als highlighter zou kunnen gebruiken. En ook hier ben ik wel echt benieuwd naar! De losse verkoopwaarde van de oogschaduw is €15,-.

 

Rock & GlamRock & Glam

 

Spectrum collections – Rock N glam eye brush

Van het merk Spectrum zit er een Rock N Glam smokey eye shader in twv €9,-. Dit product past heel goed bij het thema en ik ben ook wel erg benieuwd naar de kwaliteit van de Spectrum brush.

 

Rock & GlamRock & Glam

 

Schaebens – Relaxing skin booster

Het merk Schaebens is mij zeker wel bekend maar deze skin booster had ik nog niet in de winkels gezien. Het serum  bevat onder andere zink en allantoine en heeft een rustgevend effect voor een geïrriteerde huid. Bovendien heeft het ook een anti bacteriële werking. Zelf had ik het liefst het hydro serum gehad maar mocht deze bevallen zou ik deze zeker zelf nog wel gaan aanschaffen. Het serum heeft een verkoopwaarde van €6,95.

 

Rock & Glam

 

Bilou – Apricot shake repair spray

Ook het merk Bilou is mij zeker wel bekend en ik vind het leuk eens een ander product hiervan te testen dan de doucheschuim of handschuim. Dit keer heb ik namelijk een abrikozen haarspray gehad. Wanneer ik klaar ben met mijn leave in serum ga ik dit product zeker uitproberen. De hair spray heeft een verkoopwaarde van €3,25.

 

Rock & Glam

 

Welk product vind jij het leukst uit de Rock & Glam Glossybox November?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: