Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Shoppen,  Skincare

Rose body scrub van URTEKRAM

Ik schrijf regelmatig een review over URTEKRAM producten. De komende maanden zullen er ook weer een aantal volgen want ik mocht weer wat heerlijke producten testen. Ik heb gekozen voor de Rose body scrub, lemon deodorant, coconut hair olie en de shea butter body balm. De eerste review gaat over de Rose body scrub.

 

Wie of wat is URTEKRAM?

URTEKRAM is opgericht door Lisbeth Damgaard en Ronnie McGrail. Het hoofdkantoor is gevestigd in (Mariager) Denemarken maar de producten worden inmiddels verkocht in meer dan 36 landen waaronder de rest van Europa maar ook in Rusland, Azie, Midden Oosten en Noord Amerika wordt het merk verkocht. De naam URTEKRAM is afgeleidt van Urtekraemmer een Deense benoeming voor een kruidenverkoper of een reizende verkoper welke (medicinale) producten verkoopt.

 

scrub

 

Goed nieuws! De gehele lijn van URTEKRAM is:

  • Geheel dierproefvrij
  • Bevat geen parabenen en synthetische conserveringsmiddelen
  • Is biologisch gecertificeerd met het COSMOS ORGANIC certificaat
  • Is geheel gemaakt van groente-ingrediënten (behalve de lippenbalsam welke bijenwas bevat)
  • Bevat geen petrochemische ingrediënten

 

scrub

 

URTEKRAM Rose body scrub

De body scrub doet zijn naam zeker eer. De geur is heerlijk, wat toch altijd een extra beleving geeft aan een product. De scrub is ook erg fijn om te gebruiken, en daarnaast ook nog eens erg goed voor de huid! Door je lichaam regelmatig te scrubben verwijderd je lichaam de oude huidcellen. Daarnaast werkt het ook goed tegen oneffenheden, tegen ingegroeide haartjes, wordt de huid sneller bruin en vallen eventuele rimpels en/of littekens minder op. Genoeg redenen om te scrubben dus! Persoonlijk vind ik het ook erg fijn om te scrubben voor het scheren (benen/oksels). Hierna verwijder je de haartjes veel gemakkelijker. Let wel op dat je niet scrubt na het scheren, want dan prikt het behoorlijk!

De Rose body scrub bevat de volgende ingrediënten: Crystal-zout uit Pakistan, abrikoospitolie, jojoba-olie, broccolizaadolie, rozebloemextract, rozengeraniumolie en vitamine E. De ingrediënten die gebruikt worden zijn allemaal biologisch.

 

scrub

 

De prijzen online verschillen enorm, maar de body scrub is te koop voor ongeveer €10,-

Gebruik jij regelmatig een scrub?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

19 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: