Rose Quartz vault Huda Beauty

Een nieuwe Huda Beauty collectie kwam uit en ik was instant verliefd. Omdat de gehele collectie mij aansprak besloot ik om voor de Rose Quartz vault te gaan met daarin drie producten uit de nieuwe collectie. Kom je gezellig meelezen?

 

Huda Beauty Rose Quartz vault

De allernieuwste Huda Beauty collectie was uit en ik kocht de Rose Quartz vault om hier niks van te missen. Helaas ben ik de face gloss wel misgelopen, maar ik hoop dat deze weer wordt aangevuld natuurlijk. De collectie is geïnspireerd op Huda haar favoriete Crystal namelijk de rose Quartz. De collectie staat in het teken van self love en is zo ontwikkeld dat het voor elke huidtype te gebruiken is.

Als eerste het Brush set welke bestaat uit drie brushes. Een eye blender brush, een eye shade brush en een eye smudge brush.Op het eerste blik zien de brushes er echt prachtig uit en is het ook precies wat je nodig heb om een eye make-up look te maken. Ik ben erg benieuwd!

 

Rose QuartzRose Quartz Rose Quartz Rose Quartz

 

Rose Quartz Silk Balm

Het tweede item uit de Huda Beauty Rose Quartz vault is de silk balm. De silk balm is een zachte illuminerende lip balm welke onder andere rose Quartz poeder bevat voor de mooie shimmer! En de verpakking zelf beloofd al een hoop moois! De silk balm heeft een losse verkoopprijs van €21,- en is onder andere bij The Beauty Editor te koop.

 

Rose Quartz Rose Quartz

 

Huda Beauty Rose Quartz eyeshadow palette

En dan natuurlijk het derde item, en eigenlijk ook wel het main item. Namelijk het Rose Quartz eyeshadow palette, en wat een beauty is het he… De verpakking zelf is al echt prachtig maar de binnenkant heeft gewoon een wow! effect. Het palette bevat in totaal 18 pan oogschaduw en een mooi afwisseling aan mattes en shimmers. Ook de bekende gloss achtige zit er weer in, en dit keer is deze echt gorgeous! Het palette heeft een losse verkoopwaarde van €66,- en de gehele vault met deze drie producten en de beauty bag kost €124,- bij The Beauty Editor. Helaas is de gehele collectie momenteel nog wel uitverkocht.

 

Rose Quartz  Rose Quartz  Rose Quartz

 

Swatches

Ik ben ook niet anders gewend van Huda Beauty, maar de swatches zien er stuk voor stuk weer prachtig uit. Het maakt je eigenlijk alleen nog maar meer enthousiast om het palette eindelijk te kunnen gaan gebruiken… Bekijk dan ook snel mijn eerste make-up look hieronder!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Serenity (matte), Happiness (matte), Cherished (matte), Love Stone (shimmer), Cosmic Love (shimmer) en Joy (shimmer). Ik ben uiteindelijk wel erg tevreden over deze make-up look. De shimmer was in het echt nog veel mooier en gepigmenteerder dan ik heb kunnen vastleggen. Maar wat mij betreft is het palette zeker een aanrader. In deze look heb ik uiteraard ook de silk balm gebruikt maar ook heb ik de kwasten gebruikt om de look te maken. Ook deze kwasten zijn mij erg bevallen!

 

 

Wat vind jij van de Rose Quartz vault?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.