Roxxsaurus heeft in samenwerking met Revolution drie verschillende palettes uitgebracht. De drie verschillende palettes zijn: het ride or die shadow eyeshadow palette, colour burst eyeshadow palette en het highlight/contour palette. De eerste twee heb ik aangeschaft en ga ik beiden reviewen.

 

Roxxsaurus colour burst eyeshadow palette

Het Roxxsaurus palette bevat 18 verschillende kleuren in een matte en shimmer finish. De kleuren varieren van pastel naar fel gekleurd en zijn allemaal mooi met elkaar te combineren en blenden. Het palette is van de buitenkant al een echte eye catcher maar de binnenkant is nog mooier. Vooral de bovenste rij kleurtjes trekt mij gelijk aan. Sommige kleuren uit het palette zou ik niet voor dagelijks gebruiken waardoor het voor mij zeker weer een out of the box look gaat worden. Maar het palette bevat ook mooie kleuren om ook een dagelijkse look mee te maken!

 

RoxxsaurusRoxxsaurus Roxxsaurus

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Timmy, Lemonade, Lavender, Fetch, Dinosaur en Blue Lagoon. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Golden hour, Bang Bang, Princess, Peaches, Botanical en Cocoa. De derde rij swatches bevat de kleuren: Red Velvet, Consetllations, Memories, Royal, Twilight en Sky.

 

Ik vond de kleuren met het swatchen allemaal wel even mooi gepigmenteerd zelfs de matte kleuren. Meestal zijn de shimmers overduidelijk veel beter gepigmenteerd maar in dit geval was ik wel tevreden over de gehele pigmentatie!

 

 

Make-up look

Voor deze make-up look heb ik gekozen om voor de lekkere felle kleurtjes uit het palette te gaan en dan ook echt een colour burst look te maken. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Memories, Fetch, Blue Lagoon, Dinosaur, Lemonade en Sky.  De wenkbrauwen zijn gedaan met de Lidl Cien pomade No1 en de nepwimpers zijn van House of lashes. (En ja ik was lipstick vergeten voor de foto’s haha)

 

Roxxsaurus Roxxsaurus Roxxsaurus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het palette is onder andere te koop bij de Boozyshop voor €11,95

 

Gebruik jij liever een kleurrijk palette of een neutraal palette?

5 Reacties

  1. Wauw! Wat een prachtige looks. Ik ben sinds kort oogschaduw aan het gebruiken en nog aan het experimenteren en dit met zulke kleurtjes zou ik nog niet aandurven ondanks dat ik het onwijs mooi vind

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: