Ik was echt super enthousiast toen ik deze rubberen maskers bij de Action zag. De apothekersassistente komt altijd in mij naar boven zodra ik dingetjes zelf kan mengen en doen. Maar hoe vond ik de maskers? Lees dan mee verder…

 

Gouden rubberen gezichtsmasker

Het golden rubberen gezichtsmasker heeft een voedende en hydraterende effect en is aanbevolen voor de normale huid. De maskers uit deze review moeten allemaal zelf gemengd worden met 2 eenvoudige stappen. Met stap 1 reinig je je gezicht en doe je de eerste stap de liquid base in de beker. Deze roer je even goed door. In de tweede stap voor je de H.A. Polypeptide powder toe aan het masker en meng je het goed. Breng het masker hierna aan op het gezicht en laat het voor ca 20 minuten inwerken. Het masker is hierna helemaal opgedroogd en kun je als een soort peel off verwijderen. Bij het peelen kun je het beste van buiten naar binnen toe werken. Eventuele restantjes verwijder je gewoon met lauwwarm water.

 

Rubberen gezichtsmasker Rubberen gezichtsmasker

 

Groene rubberen gezichtsmasker

Het tweede masker is de groene rubberen gezichtsmasker. Deze heeft ook een voedende en hydraterende werking en is ook geschikt voor de normale huid. Wat ik jammer vind is dat er hierna weinig over het masker zelf op de verpakking staat. Bij de meeste maskers staat er altijd een kleine uitleg welk ingrediënt wat doet dat mis ik hier een beetje in. Het groene maskers vond ik een van de fijnste, hierna had ik echt een onwijs zachte huid!

Belangrijk bij deze maskers is om ze niet te laten staan na het mengen van stap 2. Het masker hard zichzelf vrij snel uit en je moet het dus echt direct na het mengen gaan aanbrengen anders is het te laat!

 

Rubberen gezichtsmasker Rubberen gezichtsmasker

 

Roze rubberen gezichtsmasker

Het laatste maskers is de pink rubberen masker met ook een voedende en hydraterende werking en voor de normale huid. Dit was het eerste masker welke ik probeerde van deze drie. Eerlijk gezegd was ik wat teleurgesteld want ik had zoals het Rituals Holi masker echt roze verwacht maar het was meer een bloederige ongesteldheid wat ik op mijn gezicht leek te smeren. Ja sorry voor de details maar dit was het eerste wat in mij opkwam haha.

 

Rubberen gezichtsmasker Rubberen gezichtsmasker

 

Voor welke variant zou jij gaan?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: