Sacred glass highlighter palette Jeffree Star

De nieuwste collectie van Jeffree Star Cosmetics is uit! En een nieuwe staat alweer om de hoek… Ik heb van de Pink Religion collectie een aantal producten gekocht. Waaronder uiteraard het palette, de holy mist, 2 lipsticks en het highlighter palette. De review is opgedeeld in drie verschillende artikelen en vandaag begin ik met het highlighter palette.

 

Sacred glass highlighter

Het eerste product uit de nieuwste collectie is het sacred glass highlighter palette. Allereerst zal ik eerlijk zijn dat ik wel zat te twijfelen over deze, de prijs is namelijk niet zo laag en bijna even duur als een oogschaduw palette. Maarrrr ik heb een losse highlighter van Jeffree Star Cosmetics waar ik zo tevreden over ben dat ik het toch maar erop besloot te wagen. De verpakking stelt absoluut niet teleur en zelfs de kartonnen omhulsel is eigenlijk te zonde om weg te doen. Het sacred glass higlighter trio palette is onder andere te koop bij The Make-up Spot en Beautybay, maar dit was wel het eerste product wat helemaal uitverkocht was en momenteel nog steeds. De prijs voor dit palette ligt bij €60,-

 

Sacred glassSacred glass

 

Het palette bevat drie highlighters met de bekende Extreme Frost formule. Het palette bevat drie verschillende kleuren, de eerste kleur Pearly Gates is een champagne achtige kleur en ook de lichtste uit het set. De tweede kleur Pink Purity is een roze kleur en ik ben erg benieuwd hoe mij dit als highlighter gaat bevallen. De derde en laatste kleur The Glass Supper is een bronzen kleur en de donkerste uit het set. De producten zijn vegan & cruelty free en ook vrij van parabenen en gluten.

 

Sacred glass

 

Swatches

Over de swatches ben ik alvast erg te spreken. De pigmentatie is echt waanzinnig goed en mooi, dit zal niet zo snel een highlighter zijn die je wegflitst. De highlighter die ik waarschijnlijk het meest zal gebruiken is de eerste Pearly Gates. Mijn make-up look met de highlighter vind je eerdaags terug in de review van het Pink Religion oogschaduw palette.

 

Sacred glass

 

Wat vind jij van het sacred glass higlighter palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.