In maart heb ik een pakketje gekregen met twee deodorants van Salt of the earth. Ik was hier erg benieuwd naar omdat ik helaas regelmatig last heb van overmatig zweten. Intussen heb ik de deodorants geruime tijd uitgeprobeerd voor een review.

 

Salt of The Earth

Het merk heeft een aantal nieuwe deodorants aan hun lijn toegevoegd namelijk deze twee roll-on’s: De geurloze unisex effective natural deodorant en de pure aura lavendel & vanilla.  Voor wie nog niet bekend is met het merk, Salt of The Earth staat voor 100% natuurlijk en 100% effectief. De deodoranten van Salt of The Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Ook zijn de deodoranten dierproefvrij en laten ze geen vlekken op kleding achter!

 

Salt of The Earth Natural Unscented

Deze nieuwe deodorant is geurloos, wat natuurlijk erg fijn is als je niet van geurtjes houdt of er niet tegen kan, maar het maakt deze deodorant ook unisex. Deze deodorant bevat Aloe vera, waardoor het ook erg prettig is voor de gevoelige huid. Maar ook Zechstein Magnesiumolie voor het allerbeste effect). Ik vond deze deodorant erg fijn in gebruik, vooral ’s avonds voor ik het bed in ga na het opfrissen vind ik een geurloze deodorant toch wel erg fijn.

 

salt of the earth salt of the earth

 

Salt of The Earth Pure Aura Lavendel & Vanille

Deze nieuwe deodorant bevat in vergelijk met de Unscented een heerlijke frisse geur van lavendel & vanille. Ook deze deodorant bevat een huidverzorgende Aloe vera en Zechstein Magnesiumolie. Daarnaast bevat deze deodorant ook nog eens 15 botanische extracten en essentiële oliën. Ik vind de geur van deze deodorant erg fijn, eerst overheerst de lavendel maar als je goed blijft ruiken komt de vanille geur er ook uit. Ik vind deze deodorant het fijnst om ’s ochtends te gebruiken of na het sporten zodat ik toch weer even dat frisse gevoel heb.

 

salt of the earth salt of the earth

 

Drie maanden testen verder

Ik vind beide deodorants zeker fijn om te gebruiken voor verschillende momenten. Helaas is het zweten niet verminderd, maar wat wel verbeterd is de zweetgeur want deze ruik ik gewoon niet meer. Waar ik trouwens nog wel erg benieuwd naar ben uit de Salt of The Earth collectie is de stick van natuursteen, hier heb ik erg goede verhalen over gehoord tegen zweetvlekken. De deodorants hebben een prijs van €6,99 voor een roll-on van 75ml.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

18 Reacties

  1. Hmm jammer dat hij niet helemaal 100% werkt. Ik ben zelf meer van de spuitbussen.

  2. Jammer dat het zweten niet minder wordt. Ik gebruik zelf altijd eentje van Sanex en die bevalt al heel wat jaartjes erg goed.

  3. Ik kende deze producten al via mijn schoonzus en kan niet anders zeggen dan dat ze geweldig zijn

  4. Fijn dat deze uit natuurlijke ingrediënten bestaat volledig! Maak me altijd een beetje zorgen over de ongezonde elementen in dergelijke producten dus dit is top!

  5. N.B. Ik vind het fijn dat je de producten uitgebreid test, en over een lange periode.

  6. fijn dat hij 100% natuurlijk is, maar wel minder dat het zweten niet echt is opgelost. Ik ben al enige tijd op zoek naar ene goede deo en het is moeilijk om een goede te vinden.

  7. Wat fijn een Deo die 100% natuurlijk is. Iets om ook eens te proberen vooral met die warme dagen. Dan lijkt soms niks te werken.

  8. Als je niet meer zweterig ruikt is dat op zich al heel wat lijkt me. Zelf ben ik best tevreden met mijn Dove deodorant.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: