Het gebruik van een mondkapje is sinds 1 December 2019 in Nederland verplicht.  De meeste hebben al snel last gekregen van klachten zoals maskne (acne). Satin Pillow NL heeft daar een oplossing voor, namelijk een satin facemask. Ik probeerde het uit, lees je mee?

 

Satin facemask

Ik ontving van Satin Pillow NL een satin facemask, het gebruik van een mondkapje is namelijk sinds 1 December 2019 in Nederland verplicht. Hier in Oostenrijk dragen wij de mondkapjes al bijna 1 jaar. In het begin droeg ik altijd de standaard blauwe mondmaskers maar ik merkte dat mijn huid deze bij langdurig gebruik absoluut niet prettig vond. Ik heb toen een aantal verschillende wasbare/herbruikbare maskers gekocht.

Sinds kort heeft Satin Pillow NL ook een satin facemask (zoals de bekende satin pillows) uitgebracht. De satin facemask bestaat uit twee lagen satijn door de hoogwaardige stof word de kans op irritatie (ook wel maskne genoemd) verminderd. Het heeft namelijk een kalmerende en verkoelende werking op de huid. De facemasks zijn verkrijgbaar in een maat maar de maskers zijn wel verstelbaar achter de oren. Hierdoor kun je jouw masker zou instellen dat ze niet te benauwend zitten. Uiteraard zijn de maskers ook herbruikbaar en op de hand te wassen.

 

Satin facemaskSatin facemask Satin facemask Satin facemaskSatin facemask

 

Maskfies (Selfies)

Ik vind het masker erg fijn aanvoelen qua stof. Door de lusjes op jouw maat af te stellen is het een stuk gemakkelijker te ademenen dan met de standaard mondkapjes. Wat uiteraard ook een pluspunt is dat de maskers er ook nog eens super mooi uitzien. De satin facemask zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Zwart, Goud en Roze. Zoals je al ziet heb ik voor zwart gekozen en deze ziet er echt super uit! De maskers kosten €9,95 per stuk. Maar je kunt er ook drie kopen voor €24,95 zo kun je altijd een droog en schoon masker gebruiken. Je kunt deze uiteraard gewoon op de website van SatinPillowNL bestellen.

Overigens had ik mij toevallig net opgemaakt en na het maken van de maskfies (selfies) waren er geen restanten van make-up op het sheetmasker te zien. Bij mijn vorige maskers was dit wel altijd het geval dus dit is ook zeker een extra pluspunt! Helaas zijn de regels hier inmiddels veranderd sinds eind Januari moeten wij hier een FFP2 masker op. Ik bewaar het mondkapje zeker wel goed voor als het eventueel weer versoepeld wordt naar deze maskers.

 

 Satin facemaskSatin facemask

 

Gebruik jij al herbruikbare facemasks?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: