Het gebruik van een Satin Pillow kan al veel voordelen met zich meebrengen voor zowel de huid als de haren. Ik was mij daar niet heel erg bewust van terwijl ik wel veel met skincare doe. Ik probeerde het dus uit, lees je mee?

 

Satin Pillow

Het merk Satin Pillow is opgericht vanuit een passie voor verzorging en cosmetica. Er wordt onwijs veel geld uitgegeven aan (dure) producten voor de huid en de haren. Maar het gebruik van een juiste kussensloop van Satin Pillow kan onwijs veel voor ons doen. Gemiddeld slaapt iedereen ca 8 uur per dag. Wanneer je gebruikt maakt van een Satin Pillow verzorg je tijdens deze 8 uur slaap jouw huid en haar op een natuurlijke wijze. De slopen zijn gemaakt van zijdezacht satijn welke een verkoelende werking hebben. Dit komt omdat satijn minder vocht absorbeert dan de meeste andere stoffen. Bovendien zijn de kussenslopen ook gemaakt van een huisstofmijt dichte stof, dit vind ik zelf wel erg prettig omdat ik huisstofmijt categorie III heb. Maar ook voor mensen met een gevoelige huid of diverse allergieën zijn de kussenslopen erg geschikt!

De kussenslopen zijn bij Satin Pillow NL te koop in 8 verschillende soorten kleuren voor 19,99 per stuk.

 

satin pillow

 

Voordelen voor de huid

Wat doet een Satin Pillow nou precies voor de huid? Door de dichte en de gladde weving van de satijnen stof is er geen tot nauwelijks sprake van een wrijving met de huid. Wanneer je huid een continue wrijving heeft met een ruwe stof kun je last krijgen van slaapplooien maar je kunt ook meer last krijgen wanneer je al een onrustige of onzuivere huid heb. Bovendien heeft het ook nog een non absorbing effect waardoor je gerust met een nachtcrème of nachtmasker op kunt gaan slapen zonder dat alles in de stof intrekt.

 

satin pillow

 

Voordelen voor de haren

Wat doet een Satin Pillow nou precies voor de haren? Zowel voor mij als voor de meeste andere vrouwen zijn de haren belangrijk. Ook de fijn geweven stof zorgt hier weer voor een aantal voordelen. Zo zorgt de non absorbing effect er ook weer voor dat er geen tot weinig vocht uit de haren wordt geabsorbeerd. Hierdoor zijn je haren minder pluizig in de ochtend. Ook door deze weving zorgt het voor minder wrijving waardoor je haar rustiger en platter komt te liggen. Het zorgt daarmee voor minder gespleten haarpunten zorgt. En als laatste voordeel ontstaan er zo minder klitten! Al deze voordelen klinken natuurlijk wel erg goed en daarom probeerde ik de Satin Pillow voor een tijdje uit.

 

satin pillow

 

Gebruik jij al een speciale kussensloop?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

2 Reacties

  1. Ja vanaf de eerste Nacht al. Ik merk voornamelijk verschil aan mijn haar dat het s ochtends mooi zit en een soort slag erin heb die ik normaal niet heb uit mezelf. Een stuk glanzender en zachter en ook vooral dat het minder warm is het blijft lekker koud de sloop en daar hou ik persoonlijk dan wel weer van

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: