Het is weer eens tijd voor een maskerhaul en dit keer met de grote stapel maskers welke ik van Schaebens had liggen. Ik kocht deze maskers denk ik ergens vorig jaar bij de DM maar ben er telkens niet aan toegekomen. Met mijn voornemen de afgelopen tijd ben ik meer uit mijn voorraad aan het gebruiken voor ik weer mag gaan kopen. Deze haul bevat 12 Schaebens maskers. Lees je mee?

 

Schaebens – Vochtigheidsmasker

Het eerste Schaebens masker is een vochtigheidsmasker welke de hydratatie van de huid tot wel 48 uur lang met 22% verbeterd. Binnen 30 minuten na het masker wordt al een duidelijk meetbare verhoging van de vochtigheid gemeten. Het masker bevat onder andere Panthenol en Bisabolol welke kalmerend werken. Dit is ook het eerste masker wat ik gebruikte. Na de inwerktijd was bijna het gehele masker opgenomen door de huid en had ik zeker wel het gevoel dat er verbetering was.

 

Schaebens

 

Schaebens – Aardbeien peeling masker

Het aardbeien peeling masker heeft een 3 fasen effect. De eerste fase is tijdens het inmasseren van de peeling en verwijderd groot vuil van de huid. De tweede fase is tijdens de inwerktijd waarbij afgestorven huidcellen en talg ophopingen verwijderd worden. Fase 3 is bij het verwijderen van de peeling en verwijderd en reinigt de huid van onzuiverheden. Dit masker vond ik erg fijn in het gebruik en ook nog eens heerlijk ruiken. Deze zou ik absoluut opnieuw kopen!

 

Schaebens

 

Schaebens – Zeezout masker

Het totes meer masker (zeezout masker) is een verpakking voor eenmalig gebruik (alle andere maskers bevat bijna allemaal 2 sachets). Het masker zorgt ervoor dat onzuiverheden zoals puistjes en mee eters verwijderd worden en reinigt de huid zichtbaar. Het masker prikkelt een beetje wat mij altijd zegt dat het zijn werk doet. Ook droogt het masker flink op waardoor het een beetje lastig verwijderen was. Maar het masker is wel erg fijn!

 

Schaebens

 

Schaebens – Reinigend detox masker

Het reinigende detox masker verminderd het vetgehalte van de huid tot maximaal 36%. Het verfijnt daarbij de huid door poriën en onzuiverheden te verwijderen en daarbij de huid diepreinigend te detoxen. Ik had eigenlijk een soort klei masker verwacht welke zou opdrogen zoals hierboven maar het was meer een soort crème masker. Wel was het masker fijn en had ik een zachte schone huid achteraf.

 

Schaebens

 

Schaebens – Peel off masker

Het peel off masker is ook een sachet voor eenmalig gebruik. Het zorgt voor 100% verbetering van de huid zuiverheid, 100% verbetering van talg ophopingen en reinigt de huid grondig en diep.

 

Schaebens

 

Schaebens – Chocolade masker

Het chocolade masker bevat ook weer een masker voor eenmalig gebruik. Het zorgt voor een verwenning van de huid maar geeft tegelijkertijd met de heerlijke geur ook een hele andere belevenis aan het masker. En ja het chocolade masker ruikt echt zoals dat je zou verwachten en ik wil het bijna opeten. Ook dit masker zou ik zeker weer opnieuw gebruiken.

 

Schaebens

 

Schaebens – Anti mee-eter masker

Het anti pickel (anti mee eter masker) zorgt ervoor dat onzuiverheden tot wel 86% verminderd worden. Het masker werkt ook anti bacterieel en kalmeert tegelijkertijd de huid. Het masker ruikt vrij sterk, ik heb het masker gebruikt op het moment dat ik wat onzuiverheden had (lees 1 puist). Deze was de dag erna wel iets rustiger dus het zal zijn effect wel hebben gehad.

 

Schaebens

 

Schaebens – Luxus masker met goud

Het luxus masker bevat onder andere goud, champagne, kaviaar en parels. Het zorgt ervoor dat de micro circulatie van de cellen geactiveerd worden. Ook zorgt het ervoor dat de vochtigheid van de huid verbeterd en geeft tegelijkertijd een exclusief/luxe gevoel. Ik had het luxus masker eigenlijk wel goud verwacht maar het was gewoon een soort dagcrème achtig. Het masker was wel erg fijn en ook na de inwerktijd bijna helemaal opgenomen door de huid.

 

Schaebens

 

Schaebens – Ogen & Lippen masker

Het augen & lippen masker (ogen & lippen masker) bevat maskers voor 4 maal. Het zorgt ervoor dat kringen onder de ogen tot wel 43% verminderen, en traanzaakjes tot wel 23% verminderen. Ook heeft het een gladmakend en verzachtend effect.

 

Schaebens

 

Schaebens – Thalasso masker mit algen extracten

Het thalasso masker bevat al het goede uit de oceaan en onder andere Algen, plankton en parels. Het zorgt voor een speciale vochtigheids boost, het kalmeert de gestreste huid en zorgt voor een frissere uitstraling. Ook dit masker vond ik een erg fijn masker alleen had ik weer beide sachets nodig voor mijn hele gezicht en hals.

 

Schaebens

 

Schaebens – Actief houtskool multi masking

Het aktivkohle multi masking is speciaal gemaakt om te gebruiken op de T-zones waar vaak een vette onzuivere huid voorkomt. Het masker werkt als een soort magneet welke onzuiverheden aantrekt en verwijderd. Het masker prikte een beetje in het begin maar het was uiteindelijk wel een erg fijn masker. Ik heb weinig onzuiverheden anders zou ik dat masker wel zeker vaker halen.

 

Schaebens

 

Schaebens – Winterzauber masker

Het laatste masker is het winterzauber masker. Het bevat onder andere shea butter, walnoot olie en amandel olie. Deze zorgen voor een verwenning van de gestreste winterhuid. Een heerlijke verzorging met de oliën en geeft ook een extra belevenis door de heerlijke geur. Dit was het enige masker waar ik niet genoeg had aan 1 sachet en gelijk allebei de sachets nodig had. Het masker was wel erg fijn en ook deze zou ik zeker weer opnieuw kopen.

 

Schaebens

 

Voor wel masker zou jij kiezen?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: