Als groot fan van ooggel pads kon ik deze van Schaebens dan ook zeker niet laten liggen. Bij mijn DM trip zag ik ze ineens liggen en ik nam gelijk alle aanwezige varianten mee… Kom je gezellig meelezen?

 

Schaebens eye gel pads Hanf chill out

In totaal kocht ik vier verschillende Schaebens eye gel pads. De eerste daarvan is de hanf chill out variant. Elke verpakking bevat 2 stuks (1 paar) en zijn voor eenmalig gebruik. En voor een prijsje van net onder de euro (€0,95 bij de DM) kon ik ze natuurlijk ook niet laten liggen. De hanf chill out pads werken zowel kalmerend als regenererend. Het zorgt ervoor dat zwellingen en/of kringen verminderen en ze bieden de droge & gevoelig huid een hydratatie boost.

Voor een extra frisse kick kun je de pads ook in jouw (beauty) koelkast leggen, zelf vind ik dit ook altijd heel erg fijn!

De Schaebens eye gel pads hebben 10 tot 15 minuten inwerktijd nodig waarna je het resterende serum kunt inmasseren. Ik laat ze zelf wel echt de volledige 15 minuten opzitten waarna ze vaak ook al best droog zijn geworden. En na deze eerste variant uitgeprobeerd te hebben was ik gelijk benieuwd naar de andere drie.

 

Schaebens eye gel pads Schaebens eye gel pads

 

Cooling Hyaluron

De tweede variant is de Cooling Hyaluron. De Cooling Hyaluron eye gel pads hebben een verkoelend en hydraterend effect. Ook hier worden zwellingen duidelijk mee verminderd en zeker bij regelmatig gebruik werken de producten nog beter! Van deze vier varianten is deze een absolute favoriet voor mij!

 

Schaebens eye gel pads Schaebens eye gel pads

 

Koffein Power

De Koffein powder verbeterd de vochtigheid van de huid tot wel 112% waarbij zwellingen en/of kringen duidelijk verminderd worden. Het gebied rondom de ogen krijgt weer een stralende en wakkere uitstraling. Wat vooral ideaal kan zijn na een slechte nacht bijvoorbeeld.

Wist je trouwens dat alle varianten vrij zijn van Microplastic, PEGs, Siliconen en paraffine. Bovendien zijn ze allemaal ook nog eens vegan!

 

Schaebens eye gel pads Schaebens eye gel pads

 

Golden Glow

Als laatste van de vier Schaebens eye gel pads is de Golden Glow variant aan de beurt. De Golden Glow pads zorgen weer voor een frisse uitstraling en een intensieve verzorging en hydratatie. Vooral de droogheid oneffenheden worden hierbij zichtbaar verminderd! Wat mij betreft zijn alle vier de varianten het aanschaffen zeker waard, ik ga ze zelf ook zeker vaker aanschaffen.

 

Schaebens eye gel pads Schaebens eye gel pads

 

Naar variant zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: