Scooby Doo creeps and crawls palette

Het tweede palette uit de Glamlite Scooby Doo collectie is het Creeps and Crawls eyeshadow palette. Ik ben ook meer dan enthousiast om deze ook aan mijn make-up collectie toe te voegen… Kom je gezellig meelezen?

 

Scooby Doo creeps and crawls palette

Het tweede palette uit de nieuwe Glamlite collectie is het Scooby Doo creeps and crawls eyeshadow palette. Ook dit palette bevat weer 10 pan oogschaduw waarvan de eerste rij 5 shimmers bevat en de tweede rij 5 mattes bevat. Zowel de buitenkant als de binnenkant is gewoon weer een plaatje om naar te kijken en maakt mij als Glamlite en make-up liefhebber gewoon helemaal enthousiast. De collectie is best snel gegaan dus wil je nog een palette bemachtigen kan dit voor €24,49 bij Boozyshop. Ooit hoop ik nog wel dat het merk Glamlite wat makkelijker verkrijgbaar wordt in Europa. En ik zo de collecties wat eerder zou kunnen aanschaffen dan dat Boozyshop deze ontvangt.

 

Scooby DooScooby Doo Scooby DooScooby Doo Scooby DooScooby Doo

 

Swatches

Ik smelt gewoon helemaal weg van deze prachtige swatches. De vijf shimmers zijn gewoon om weg te dromen maar ook de vijf mattes zien er gewoon heerlijk uit. De lichte zachte paars trekt zeker mijn oog maar ook de wat donkere matte groene. Uit de shimmers wordt het gewoon onwijs moeilijk om te gaan kiezen want ik wil ze allemaal op mijn oog haha!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Glamlite Scooby Doo Creeps and Crawls eyeshadow palette wilde ik weer wat creatiefs uitproberen. Ik kon niet helemaal kiezen of ik de groene kleuren, de paarse kleuren of een combinatie wilde gaan maken als eerste. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een volledige paarse/lila make-up look waar ik zelf best tevreden over ben. Ik ben hiervoor begonnen met de matte kleur N7 welke ik ben gaan blenden met de matte kleur N6. De pigmentatie is echt super dus je heb maar heel weinig op je brush nodig voor een goed effect!

Nadat ik de gewenste shapes heb ik eerst de rest schoongemaakt met vaseline en een nieuwe eye base opgedaan (een soort cut crease dus). Daarna heb ik de shimmer kleur N5 aangebracht en ook hier heb je vrij weinig van nodig. De pigmentatie is namelijk intens is en ik wilde het graag wat zacht houden voor deze look. Ik vind paarse oogschaduw altijd erg mooi passen bij mijn groene ogen. Wat mij betreft is dit palette een dikke aanrader!!

 

 

Wat vind jij van Creeps and Crawls palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.