Ik had niet helemaal goed opgelet want ik dacht dat ik een Seaweed masker had gekocht. Maar het blijkt een Seaweed scrub te zijn. Ook helemaal prima voor mij want ook hier hou ik van. Lees je mee?

 

Seaweed scrub – The Body Shop

De Seaweed scrub bevat onder andere Zeewier (uit Roaring water bay, Ierland), Olijfpitten en Jojobaparels. Deze ingrediënten zorgen voor een zuiverende maar verfrissende reiniging van de poriën. De scrub is geschikt voor een gemengde tot een vette huid. Het is ook mooi in combinatie met de andere producten uit de Seaweed lijn te gebruiken zoals de gel wash (vooraf de scrub) en de gel crème (achteraf de scrub). Uiteindelijk blijkt er ook een masker van te zijn maar deze is in de vorm van een sheetmasker te koop. Wellicht dat ik eerdaags nog een aantal sheetmaskers van The Body Shop wil gaan uitproberen.

De scrub is te koop bij The Body Shop voor €14,- een tube bevat 100 ml.

 

seaweedseaweed seaweed

 

Over een week is het alweer kerst en omdat ik groot fan ben van The Body Shop heb ik begin December een blog gemaakt met leuke cadeau ideetjes. Bovendien steun je dit jaar ook nog eens een goed doel tegen vrouwengeweld. Doe dus zoveel mogelijk van je kerstinkopen bij The Body Shop dit jaar en maak zowel jezelf als anderen blij.

 

Gebruik jij weleens een scrub?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: