Nabla is een merk wat ik al een hele lange tijd leuk vind maar toch telkens net niet kocht (vraag mij niet waarom). Toen ik het secret palette zag moest ik deze direct hebben. Het palette spreekt mij aan omdat er een hoop diversiteit aan kleuren inzit waar je een hoop mee kunt.

 

secret palettesecret palette

 

Nabla secret palette

Het palette bevat 15 verschillende kleuren waarmee je zowel een dagelijkse nude look kunt maken als een glam look voor in de avond. De bovenste rij bevat de kleurtjes: Aesthetic, Contigo, Big experience, Giulietta en Romeo. De middelste rij bevat de kleurtjes: Play hard, Rosemary, Addiction, Fantasize, Mea culpa. De onderste rij bevat de kleurtjes: I promis,e hypersensual, Ghibli, Creation crown, Nablack.

 

De kleuren in het palette zijn niet alleen divers in hun tinten maar er is ook genoeg keuze uit matte, shimmer en wat lossere glitters. Je kunt de oogschaduw zowel droog als nat gebruiken en eventueel een goede glitter primer om een nog intensere look te krijgen.

 

secret palettesecret palette

 

Swatches

Ik heb de swatches per rij gefotografeerd. Met het swatchen zie je goed het verschil tussen de matte, shimmers en loose glitters. Ik was wel echt verrast over de pigmentatie van de kleuren welke echt onwijs goed is. Eigenlijk het enigste kleurtje wat mij niet zo aanspreekt is de laatste Nablack, maar ik gebruik dan ook zelf erg weinig tot geen zwart in mijn looks.

 

 

Make up look

Voor mijn eerste ervaring met Nabla ben ik zeker net teleurgesteld. De kleurtjes waren al mooi met het swatchen (zie hierboven), maar zijn al helemaal mooi eenmaal aangebracht. Voor mijn eerste look heb ik de volgende kleurtjes gebruikt: Aesthetic, Big experience, Giulietta, Play hard, Rosemary, Addiction en Hypersensual. (De wimpers zijn van house of lashes en de lipgloss is van NYX).

 

secret palette

 

Het palette is te koop bij onder andere Boozyshop voor ca €39,95. Meer interesse in oogschaduw palette reviews? Lees dan ook zeker even de Catrice nude peony review terug. Dit is een dupe van het Huda New Nude palette!

Heb jij al eens iets van Nabla gebruikt?

12 Reacties

  1. Ik kende het merk nog niet maar wat eens gaaaf pallet zeg. Zoiets zocht ik nog.

  2. Mooie pigmentatie heeft dit palette zeg! En die laatste foto, love it 🙂

  3. Wauw wat een prachtig palette! In de pan lijken de kleuren niet zo sprekend maar op de arm, wauw!
    Liefs,
    Elles

  4. Ik hoor het merk zovaak voorbij komen dat ik het binnenkort echt wil uitproberen. Mooie swatches. Ik wil het graag.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: