Toen ik nog niet zo lang aan het bloggen was schreef ik een review over een aantal selfie sheet maskers van de Action. Toevallig kwam ik laatst nieuwe designs tegen van deze maskers, en dan kan een nieuwe review natuurlijk niet achterblijven.

 

Nieuwe designs

De vorige keer had ik van de selfie sheet maskers een venetian mask design, een butterfly design en een mexican skull design. Dit keer vond ik drie nieuwe designs, namelijk de fantasy mask design, not a sheep design en het penguin design. Het fantasy mask design is een masker met wilde roos extracten welke de huid reinigt, verfrist en zachter maakt. Het not a sheep design is een masker met granaatappel extracten welke hydrateert en verfrist. Het penguin design is een masker met bosbes extracten welke de huid verfrist en verzacht. De extracten van de masker zijn nog wel precies hetzelfde als de vorige drie designs. Maar dat maakt het zeker niet minder leuk om weer opnieuw te proberen.

 

selfie sheet maskers selfie sheet maskers selfie sheet maskers

 

Hoe gebruik je de selfie sheet maskers?

Je brengt het masker aan op een gereinigde maar droge huid aan waarbij je ruime rondom je ogen, neus en mond vrij laat. Het masker heeft een inwerktijd van 15 tot maximaal 20 minuten nodig. In de tussen tijd kun je een leuke selfie (of meerdere) maken en delen met de hashtag #selfiemask. Na de verstreken tijd kun je het masker verwijderen en het resterende serum zachtjes op de huid masseren.

 

Je kunt de maskers kopen bij de Action voor €0,99 per stuk

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: