Ik blijf het leuk vinden om nieuwe producten van Urtekram te ontdekken en de meeste bevallen mij ook altijd wel. In deze nieuwe Urtekram review heb ik de producten van de strong mint lijn geprobeerd een tandpasta en een mondwater

 

Strong mint tandpasta

De strong mint tandpasta van Urtekram is een vegan tandpasta met probiotica en wilgenbast extracten voor een goede balans en verlichting bij gevoelige tanden. De Bio 9 strong mint tandpasta heeft 9 voordelen:

 • Geschikt voor gevoelige tanden
 • Tegen gaatjes
 • Werkt tegen plak
 • Tegen tandvleesontsteking
 • Verfrist de adem
 • Herstel microbioom
 • Regelt tandplak
 • 100% natuurlijk
 • Bevat geen SLS, conserveringsmiddelen en fluoride

 

Op het eerste aanblik vond ik de tandpasta niet echt een aantrekkelijke kleur hebben, de tandpasta is een beetje cementachtig qua kleur. De smaak van de tandpasta vond ik ook niet helemaal lekker, het was eigenlijk meer smaakloos. De tandpasta is wel lekker qua geur, het heeft een sterke mint geur wat ik dan wel weer prettig vind. De tandpasta is te koop voor ca €4,-

 

strong mint strong mint

 

Strong mint mondwater

Je kunt de strong mint tandpasta het beste combineren met het mondwater, ook deze heeft de Bio 9 voordelen:

 

 • Geschikt voor gevoelige tanden
 • Tegen gaatjes
 • Werkt tegen plak
 • Tegen tandvleesontsteking
 • Verfrist de adem
 • Herstel microbioom
 • Regelt tandplak
 • 100% natuurlijk
 • Bevat geen SLS, conserveringsmiddelen en fluoride

 

De mondwater vond ik wel fijner dan de tandpasta. De smaak hiervan was wel erg lekker, ook was de mint geur hier weer goed aanwezig wat de adem goed verfrist. De mondwater is te koop voor ca €8,-

 

strong mint strong mint

 

Ik vond de producten wel redelijk maar ik ben er niet onwijs van overtuigd om te zeggen dat ik deze voortaan alleen nog maar zal gaan gebruiken. De tandpasta zou ik zelf niet meer opnieuw aanschaffen, de mondwater zou ik wellicht nog wel eens aanschaffen.

 

Gebruik jij ook altijd een mondwater na het tandenpoetsen?

Ook een Urtekram fan? Lees dan hier over de no-perfume baby lijn terug.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: