Serum foundation van Catrice Cosmetics

De zoektocht naar een nieuwe foundation is altijd wat ingewikkelder dan je zou denken. Ik zag wat verschijnen over de Catrice Tinted Serum foundation en wilde deze eigenlijk gelijk uitproberen. Bij de DM ging ik kijken welke kleur het beste bij mij zou passen en nam ik een optie mee welke hopelijk passend is…

 

Catrice Tinted Serum Foundation

Ik had al veel lovends gelezen over de Catrice Tinted Serum Foundation. Het is een vloeibare foundation met een lichte tot medium dekking welke je kunt opbouwen. De foundation bevat onder andere Hyaluronzuur en Vitamine E waardoor de huid ook gelijk wordt verzorgd en gehydrateerd. Wat ik zelf erg fijn vind is dat de foundation parfumvrij is, vegan is en cruelty free is. Met een aantal druppels breng je de foundation aan op je gezicht welke je met de beauty blender van binnen naar buiten meeneemt. Zelf breng ik mijn foundation ook bij mijn oren aan en over mijn nek zodat alles goed mee blend. En met de juiste kleur is dat ook altijd het mooist. De foundation kost €8,49 en is onder andere bij Boozyshop te koop. Ik heb zelf kleur 004 gekozen wat prima is voor mijn lichte huidskleur.

 

Serum foundationSerum foundation Serum foundationSerum foundation

 

Make-up look

Dit is mijn eerste make-up look waarbij ik deze foundation gebruikt heb. In het begin dacht ik even dat ik de verkeerde kleur gekozen had toen ik wat druppels aanbracht. Maar met de beauty blender blende de foundation erg mooi over mijn huid en kwam deze ook mooi overeen met mijn huidskleur. Ik ben ook erg tevreden over de hoeveelheid die ik nodig had en ga er daarbij vanuit dat de foundation ook wel even meegaat. Ik ben zeker nog wel van plan om hier wat back-ups van aan te gaan schaffen voordat deze weer uit de schappen verdwijnt of mijn kleur telkens is uitverkocht.

 

 

Wat is jouw meest favoriete foundation ooit?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.