Tijdens mijn laatste bezoek nam ik echt weer een hoop sheetmaskers mee. Deze drie serum sheetmaskers van The Beauty Dept wilde ik graag in een aparte review doen. Dit omdat ik ze wel extra bijzonder vond doordat je ze zelf moet mixen met het serum. Maar hoe bevalt dit uiteindelijk? Kom je meelezen?

 

The Beauty Dept Fresh mix it serum sheetmaskers

De eerste variant van The Beauty Dept fresh mix it serum sheetmaskers is het sheetmasker met AHA Fruit Acid. Het masker geeft de huid een heerlijke hydratatie boost en het zorgt ervoor dat de huid weer heerlijk zacht en helderder eruit ziet. Hoe gebruik je het masker? Vouw het zakje langs de stippellijn bij de bovenste pijl. Hierna vouw je het opnieuw bij de tweede pijl onderin. Dit terwijl je het serum naar onder duwt. Hierna moet je stevig op het serum drukken tot de seal open gaat. Hierna kun je het masker laten doordrenken met het serum. Als laatste hoef je dan alleen nog 15 minuten met het masker op te genieten.

 

Serum sheetmaskersSerum sheetmaskers

 

Fresh mix it sheetmasker met vitamine C serum

De tweede serum sheetmaskers variant is met een vitamine C serum. Naast dat het sheetmasker de huid een hydratatie geeft zorgt de vitamine C ervoor dat de huid een heerlijke glow boost krijgt. Daarnaast is het gewoon een heerlijke frisse sensatie. Ook dit masker heeft een inwerktijd van 15 minuten nodig.

 

Serum sheetmaskersSerum sheetmaskers

 

Fresh mix it sheetmasker met Hyaluronic Acid.

De laatste van de drie serum sheetmaskers is het masker met het Hyaluronic serum. Hyaluronic staat er ook echt om bekend de huid een heerlijke hydratatie boost te geven. Maar het zorgt er ook voor dat de huid verzacht wordt. En het verminderd eventuele fijne lijntjes. Bij alle drie de maskers moet je je gezicht achteraf niet afspoelen met het resterende serum juist inmasseren. Alle drie de maskers zijn bovendien ook nog eens vegan en dat voor maar €0,69 per stuk bij de Action!!

 

Serum sheetmaskersSerum sheetmaskers

 

Heb jij al eens een serum sheetmasker uitgeprobeerd? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: