Ik zak deze Shaker Gloss van het merk Bebe al eens in de Glossybox. Deze had ik toen niet gekregen maar ik kwam de twee varianten wel laatst tegen bij de Action voor iets meer dan een Euro. Daarom besloot ik om ze allebei mee te nemen… Kom je gezellig meelezen?

 

New York Gestylt

Uiteraard doet de Shaker Gloss zijn naam eer want voor het gebruik is het erg belangrijk om de gloss te shaken (schudden). Het eerste kleurtje New York lijkt een beetje een menging van roze en rood maar spreekt mij zeker wel aan. Voor het gebruik moest ik echt even goed kijken want het sponsje moet ook eerst de gloss wat opzuigen door te blijven drukken. Eerst was ik best teleurgesteld toen ik mijn swatch zag (met een swatch stencil gemaakt). Dit omdat de pigmentatie niet zo goed was als dat ik eigenlijk verwacht had als je het product ziet. Maar achteraf vind ik het eigenlijk toch wel erg mooi omdat het de lippen wat stain geeft maar niet too much. Daardoor is de Shaker Gloss eigenlijk ideaal voor het dagelijks gebruik en ook erg makkelijk bij te houden.

 

Shaker Gloss Shaker GlossShaker Gloss

 

Marrakesch

Het tweede kleurtje Marrakesch is wat meer nude en valt ook zeker goed in de smaak op het eerste oog. Ik denk zelfs dat ik deze nog het eerste zou pakken van de twee verschillende kleuren. Ik betaalde bij de Action ca €1,20 per stuk maar in de winkels kosten de shaker glosses bijna €4,-. Ondanks dat de glosses best bevallen voor een simpel dagelijks gebruik denk ik dat ik mede door de pigmentatie niet de €4,- ervoor zal betalen! Het hele systeem is echter wel leuk bedacht! Maar doordat het wat moeizaam werkt (naar mijn mening) vind ik het niet de €4,- waard. Mocht de normale verkoopprijs ook buiten de Action rond de €1,20 liggen zou ik de kleur Marrakesch wel opnieuw aanschaffen…

 

Shaker GlossShaker GlossShaker Gloss

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: