Ik probeerde een tijdje geleden al shampoo bars uit en omdat dit wel bevallen is wilde ik graag de shampoo bars van mijn favoriete budget merk Balea uitproberen. Lees je mee?

 

Lovely Rose

Shampoo bars zijn een prima alternatief als je op het milieu wil letten ipv alle plastic verpakkingen. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig om het mee onderweg te nemen en het neemt weinig ruimte in de douche in. Maar is het ook fijn?

De shampoo heeft een heerlijke geur en schuimt ook eigenlijk meer dan dat ik had verwacht. De shampoo bar is daarnaast Vegan, vrij van siliconen en vrij van parabenen! Dus ook nog eens prettig als je bewust bent van bepaalde ingrediënten. Een shampoo bars van bijv Balea gaat ongeveer 60 keer mee voor een prijs van €2,95 wat dus prima in verhouding staat!

 

Shampoo bars Shampoo bars

 

Vanilla sky

Op het moment zijn er bij de DM twee varianten van hun eigen merk verkrijgbaar. Inmiddels ook een ruim assortiment uit andere merken maar Balea blijft een van mijn favoriete merken. De tweede geur is Vanilla sky en ik moet eerlijk zeggen dat de geuren zeker niet teleur stellen. Of ik ze opnieuw zou kopen ben ik nog niet over uit omdat ik graag afwisseling heb in geuren en er op dit moment maar twee varianten zijn. Wel wil ik graag nog shampoo bars van andere merken uitproberen.

 

Shampoo bars Shampoo bars

 

Zou jij voor de vanille of de rose gaan?

2 Reacties

  1. Als ik weer naar Duitsland kan, dan ga ik zeker kijken voor deze bars!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: