In deze nieuwe haul heb ik allemaal sheetmaskers uit mijn lades uitgezocht van de DM Balea. Er zitten wat oudere maskers tussen maar ook twee van de nieuwste Limited Edition maskers. Lees je mee?

 

DM Balea chocolate dream

Het Chocolate dream sheetmasker van de DM Balea is een van de nieuwste Limited edition maskers (tenminste op het moment van reviewen en het schrijven van mijn blog). Het masker bevat onder andere cacao extracten en amandelolie en is geschikt voor elke huidtype. En het zou er voornamelijk voor zorgen dat het de huid intensief verzorgt en heeft een vocht inbrengend effect. Het masker rook echt waanzinnig lekker en zou ik alleen al hierom vaker kopen. De verpakking is trouwens ook echt super tof!

 

Sheetmasker

 

DM Balea magic wonderland sheetmasker

Ook het Magic wonderland masker is een van de nieuwste maskers van de DM Balea en ook een Limited Edition. Het masker zou een magische feeën geur hebben en is geschikt voor elke huid. Er zitten onder andere bloemen extracten in en Hamamelis welke de huid verzorgt en weer zijdezacht maakt. Dit masker irriteerde mijn huid of een of andere manier best snel. Ik heb het er dus eerder afgehaald helaas.

 

Sheetmasker

 

DM Balea calm coco

Het calm coco masker is ook een van de Limited Editions geweest van de DM Balea en volgens mij heb ik deze niet meer in de winkels gezien. Het masker bevat onder andere cocos water en is ook geschikt voor elke huidtype. Het masker zorgt voornamelijk dat de huid een intensieve vochtigheidsbehandeling krijgt en maakt de huid weer helemaal fris.

 

Sheetmasker

 

DM Balea copacobana sheetmasker

Ook het Copacabana masker is een Limited Edition. Het masker bevat onder andere natuurlijk cocoswater en amandelolie en is geschikt voor elke huidtype. De Exotische geur van het masker is echt heerlijk en geeft het masker ook wel een extra frisse belevenis. Ik vond het masker voornamelijk erg verfrissend werken.

 

Sheetmasker

 

DM Balea sheetmasker

Het masker heeft voor mij niet echt een hele duidelijke naam maar meer een hele zin. Het masker bevat onder andere een heerlijke zomerse mango geur en is geschikt voor elke huidtype. De geuren van het masker brengen je voornamelijk terug naar een heerlijke zomerse dag (voor je gevoel dan) en geven de huid weer een heerlijke frisse behandeling. Het masker is wel erg fijn maar bijzonder vond ik deze niet.

 

Sheetmasker

 

DM Balea love melon

Ik heb de afgelopen tijd al heel wat maskers van de DM Balea getest met watermeloen erin. Ik wist niet eens meer dat ik het Love Melon masker nog had liggen. Ook dit masker was een Limited edition met onder andere watermeloen extracten en ook geschikt voor elke huidtype. Het geeft de huid een frisse hydratatie en vochtigheidsbehandeling.

 

Sheetmasker

 

DM Balea hippie vibes sheetmasker

Ook dit is helaas weer een masker wat op de stapel verloren is gegaan. Het is geen Limited Edition maar ik zie het masker niet meer in de schappen liggen. Het Hippie vibes masker is eigenlijk voor na een dag op het strand om de huid even te verzorgen met oa amandelolie en hyaluronzuur. Omdat de zomer al voorbij is en ik vergeten was dat ik deze had ga ik deze toch nog bewaren tot volgend jaar.

 

Sheetmasker

 

DM Balea avocado & honing

Dit masker wilde ik toen der tijd zo graag uitproberen en is helaas ook op de grote stapel verloren gegaan. Het Avocado & Honing masker is geschikt voor de normale en de droge huid en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt door een intensieve vochtigheidsbehandeling. Dit masker vond ik echt heerlijk en zou ik zeker wel opnieuw kopen!

 

Sheetmasker

 

DM Balea lucky moments sheetmasker

Het Lucky moments masker is geschikt voor elke huidtype en bevat een heerlijke geur van exotische vanille. Het masker is voornamelijk om even te genieten van wat me time met de heerlijke geuren van het masker. Het masker is fijn en zeer ontspannend!

 

Sheetmasker

 

DM Balea feed your skin

Ook dit is weer een masker met water meloen extracten en geschikt voor elke huidtype. Het feed your skin doet mij een beetje denken aan de maskers van Revolution x JakeJamie welke ik elke keer test. Dat watermeloen masker blijft overigens een van mijn alltime favorieten.

 

Sheetmasker

 

DM Balea magical team sheetmasker

Hieruit blijkt maar weer dat ik echt elk masker koop wat ik zie want nu achteraf dacht ik eerst aan de verpakking dat dit badzout van Isabelle was. Maar het is dus een Limited edition magical team masker met een magische geurbelevenis. Het zorgt oa voor een vochtigheidsbehandeling en een frisse tint terwijl je mee wordt genomen door de magische geuren. Het masker kan overigens ook nog in de koelkast bewaard worden voor een extra frisse belevenis maar dit had ik zelf niet gedaan.

 

Sheetmasker

 

DM Balea be foxy

Ik weet nog wel toen der tijd dat ik dit masker onwijs graag wilde hebben en dat er ook nog een andere variant van verkrijgbaar was. Na iets van 4 DM winkels kon ik alleen nog dit masker vinden. Maar wat blijkt het is dus te lang op de stapel blijven liggen want de limited edition is alweer overal uitverkocht en dus uit de schappen. Ik heb wel alle maskers in deze haul toegevoegd omdat ze in de kleinere en minder drukke DM’s soms nog weleens kunnen blijven liggen en you never know. Ook vind ik hauls gewoon super leuk om te maken en motiveert het mij om meer te gebruiken wat ik gekocht heb en mijn make-up kasten even op te ruimen.

Het masker zelf bevat kastanje extracten wat ik dan wel weer heel bijzonder vind en is geschikt voor elke huidtype. Het printje op het masker is altijd wel leuk maar je betaald vaak wel het dubbele voor deze sheetmaskers dan voor de blanco sheetmaskers.

 

Sheetmasker

 

Welk masker zou jij het liefst willen gebruiken hiervan?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: