Shell collectie Essence Cosmetics

Gister liet ik al de Jurassic Park collectie van Essence zien. Vandaag heb ik nog een aantal producten uit de Shell collectie. Niet alles uit deze collectie sprak mij uit. Maar de producten waren wel allemaal erg cute! Kom je gezellig meelezen?

 

Essence – Cute as shell blushlighter

Het eerste product uit de Shell collectie is de cute as shell blushlighter. De verpakking ziet er erg cute uit. De see true verpakkign vind ik erg mooi en zowel de blush als de highlighter in de verpakking zien er erg mooi uit. Ik heb geprobeerd beide los te swatches maar dat was toch iets lastiger dan ik dacht. Beide zouden er overigens ook erg mooi uitzien als ze geblend zijn. Wat mij betreft is deze blushlighter zeker goedgekeurd!

 

ShellShell

 

Cute as Shell nail polish

De nagellak heb ik vooral aangeschaft omdat ik deze wilde combineren met de cute nail stickers. Hoewel de zomer alweer bijna voorbij is vind de stickers wel onwijs cute en passend bij een mooie strandvakantie. De nagellak was erg fijn en gemakkelijk aan te brengen. Een laag was ook al genoeg voor een mooi effect. Maar ik blijf erbij dat gewone nagellak veel te snel afbladert en ben meer van de gellac welke ruim 2 weken blijft zitten. Mocht je vaker willen wisselen van kleur en voor de voeten raad ik dan wel weer een gewone nagellak als dit aan!

 

ShellShell

 

Cute as Shell nail stickers

Hoe cute zijn deze strand vibes stickers dan. Vooral de parels vind ik erg cute en deze wil ik zeker als eerste met een aantal stickers gaan uitproberen. Ik hoop alleen dat ze wel redelijk goed blijven zitten en niet gelijk verdwijnen.

 

ShellShell

 

Swatch

Met deze swatch foto heb ik een laag nagellak gebruikt. In het echt zag je deze iets meer maar voor de foto had ik denk ik wel twee laagjes moeten aanbrengen. Op elke nagel heb ik een schattige sticker aangebracht en een parel. Helaas wel zoals verwacht was ik tegen de avond alle parels kwijt. Het is dus echt leuk voor een event op een speciaal avondje maar niet voor het dagelijkse.

 

 

Wat vind jij van de shell collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.