Sigma adored mini lip set

Voor het allereerst besloot ik om iets van het merk Sigma te kopen. En waarom dan niet gelijk een gehele collectie lijn? Ik kocht daarom het Sigma Adored mini lip set. Maar ook de berry glow cheek duo en het oogschaduw palette. Vandaag als eerste het mini lip set. Kom je gezellig meelezen?

 

Sigma Adored mini lip set

Het Sigma Adored mini lip set bestaat uit twee liquid lipsticks en een lip gloss. Zelf ben ik niet zo heel erg fan van lip glosses, maar naar de liquid lipsticks ben ik wel heel erg benieuwd. Deze gehele collectie was overigens flink in de sale bij Beautybay en zo betaalde ik maar €12,20 voor dit mini lip setje. Helaas is inmiddels bij Beautybay alles uitverkocht, maar wellicht kun je ergens anders nog toegrijpen.

 

Sigma adored

 

Belladonna liquid lipstick – Opaque Merlot

Het eerste kleurtje Belladonna is een liquid lipstick met een mooie wijnrode kleur. Ik ben zelf erg fan van rode lipsticks het heeft iets heel vrouwelijks, iets heel sexy’s dus ik was erg benieuwd. Mijn eerste indruk van de pols swatch was wel goed maar het viel iets donkerder uit dan ik verwacht had. Op de lippen was de kleur gelukkig iets lichter en precies zoals ik verwacht en gehoopt had. De pigmentatie van de liquid lipstick is erg goed en het was ook erg gemakkelijk om aan te brengen.

 

Sigma adoredSigma adored

 

Suede liquid lipstick – Deep rose taupe

Bij het tweede kleurtje is het eigenlijk hetzelfde verhaal. De eerste swatch op mijn pols viel iets donkerder uit maar op de lippen oh my! Echt een prachtige kleur voor het dagelijkse gebruik. Ik zou deze zelfs wel in het groot willen aanschaffen…

 

Sigma adoredSigma adored

 

Passionate lip gloss – Deep Maroon shimmer

Zoals ik al vertelde ben ik niet zo heel erg van de lip glosses. Maar deze zat in het setje en dan is het zonde om niet te gebruiken. Ik moet zeggen dat ik de pols swatch eigenlijk wel heel erg mooi vond maar helaas is op de lippen maar weinig ervan terug te zien. De lip gloss kan overigens wel een leuk effect geven bovenop een van deze twee liquid lipglosses. Ik weet nog niet of ik deze zelf nog ga gebruiken of weg ga geven.

 

Sigma adoredSigma adored

 

Welke kleur is jouw favoriet uit dit trio?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.