Sigma berry glow duo

De tweede Sigma review gaat over het Sigma berry glow cheek duo. Ik koop niet vaak een combinatie van een highlighter en blush in een palette. Maar deze gehele collectie sprak mij zo aan, dat deze niet kon achterblijven. Kom je gezellig meelezen?

 

Sigma Berry glow cheek duo

Het Sigma Berry glow cheek duo bevat een highlighter en een brush in een palette, en daarbij zit dan ook nog eens een mooie brush geleverd. In de Beautybay sale heb ik hier zelf nog maar €17,20 voor betaald. Een prima prijs voor een goede highlighter, een goede blush en ook nog eens een goede brush. Ik vind de brushes er overigens waanzinnig uitzien en ben erg benieuwd hoe deze gaan bevallen. Wellicht dat ik dan toch maar eens over moet stappen naar een Sigma brush setje.

 

Sigma berry glow  Sigma berry glow Sigma berry glow Sigma berry glow Sigma berry glow

 

Swatches & Make-up look

De swatches zijn als eerste indruk allebei erg mooi. De highlighter is erg goed gepigmenteerd en heeft een mooie gouden kleur. Dit past ook perfect bij het Sigma Magnifique oogschaduw palette uit deze collectie. De blush is ook erg mooi framboos achtig en lekker zacht. Op de make-up look heb ik helaas iets teveel weggeflitst waardoor je te weinig ervan ziet. Maar ik ben over beide zelf erg tevreden. Het is inmiddels dan ook zeker wel een palette geworden welke ik er regelmatig bij pak.

 

 

Wat vind jij van het Sigma duo?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.